تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۴
کد خبر : 93665

آنچه بایدن از بیان آن درباره افغانستان هراس دارد!

آنچه بایدن از بیان آن درباره افغانستان هراس دارد!

بایدن رئیس جمهور آمریکا با وجود اطلاع کامل از نسبت طالبان با پاکستان؛ سعی می‌کند. تا ایالات متحده را از اتهام هماهنگی با «آی‌اس‌آی» پاکستان و طالبان مبرا کند. ایران، چین و روسیه را حامی طالبان نشان دهد.

به گزارش آوا البرز به نقل از نورنیوز؛ «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی گفته است. چین، پاکستان، روسیه و ایران در تلاش هستند تا بفهمند اکنون باید با طالبان چه کنند!
تلاش بایدن برای سردرگم نشان دادن. کشور‌های مذکور از جمله ایران در قبال افغانستان از چند وجه قابل تامل است:

نخست؛ بایدن با وجود اطلاع کامل از نسبت طالبان با پاکستان. با قرار دادن نام این کشور در کنار نام ایران، چین و روسیه سعی کرده به افکار عمومی آدرس غلط دهد. تا هم ایالات متحده را از اتهام هماهنگی با «آی‌اس‌آی» پاکستان و طالبان مبرا کند.هم سه کشور دیگر را حامی طالبان نشان دهد.

دوم؛ وضعیت کنونی افغانستان نتیجه ۲۰ سال اشغال این کشور توسط آمریکا و شرکا است. لذا بایدن با جوسازی و ادعا‌های ساختگی درباره سایر کشور‌ها می‌خواهد. این حقیقت را پنهان کرده و از بازخواست جهانی رهایی یابد.

سوم؛ بایدن که با رسوایی فرار از افغانستان مواجه است. با ایجاد موضوعات جدید سعی دارد. ضمن کاستن از فشار این رسوایی.تلاش همسایگان و دوستان مردم افغانستان به ویژه ایران را نیز در جهت حل سریع‌تر بحران با مشکل مواجه کند.

چهارم؛ رئیس جمهور آمریکا در حالی به دنبال القاء سردرگمی ایران در خصوص افغانستان و طالبان است. که تهران از ماه‌ها قبل رویکردی شفاف و آشکار در قبال تحولات این کشور داشته و ضمن تاکید بر راهبرد گفتگو‌های بین‌الافغانی.علیرغم عملیات روانی گسترده رسانه‌های معاند. تمام ظرفیت خود را در راستای حل کم‌هزینه بحران به کار برده است.

پنجم؛ برخلاف دیدگاه آمریکایی که نسخه جنگ داخلی را برای افغانستان پیچیده است. ایران با هدف تثبیت صلح، ثبات و یک‌پارچگی این کشور. مشخصا راهبرد تشکیل دولت فراگیر با حضور نمایندگان همه جریان‌های قومی و مذهبی را به عنوان مطالبه به حق مردم افغانستان پیگیری کرده است.

بر این اساس؛ ادعا‌های اخیر بایدن را می‌توان یک فرافکنی آشکار برای پنهان‌سازی انبوهی از مشکلاتی دانست. که آمریکا و شرکایش به افغانستان تحمیل کرده و با سوق دادن این کشور به سمت جنگ داخلی. در پی طولانی کردن این بحران‌ها و گسترش آن به منطقه است. تا بر اساس دکترین سیاست خارجی ۲۰۲۲ واشینگتن، مهار هم‌زمان ایران، چین و روسیه را عملیاتی کند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.