تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۴
کد خبر : 149447

آغاز برداشت جو قصیل از مزارع ساوجبلاغ

آغاز برداشت جو قصیل از مزارع ساوجبلاغ

پیش بینی می‌شود از هر هکتار بیش از ۱۲۰ تن جو قصیل بر داشت شود.

جو قصیل محصولی است که کمترین نیاز آبی را دارد و در فصل پائیز کشت و در فصل بهار بر داشت می‌شود زمانی که دام نیاز شدید به علوفه دارد.

در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه‌خوری و یا خرد شده و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد که برای دام بسیار خوش‌خوراک است.

یکی از غلاتی که اغلب در برنامه غذایی دام و طیور از آن ها استفاده می شود، جو است که علاوه بر هضم سریع و آسانی که در دستگاه گوارشی دام دارد، می تواند خواص بسیاری را به همراه داشته باشند.

کار بر داشت جوقصیل از ۱۰۰ هکتار از مزارع ساوجبلاغ که به صورت آزمایشی  کشت شده بود آغاز شد.

همچنین پیش بینی می شود از هر هکتار ۱۲۰ تن جو قصیل  بر داشت شود که میانگین بر داشت آن بالاترین سطح در کشور است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

بخوانید…
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.