اخبار تلویزیون| در شبکه قرآن "مهمان خدا" باشید/ داستان عارف مشهور نجف، مستند شد
اخبار تلویزیون| در شبکه قرآن "مهمان خدا" باشید/ داستان عارف مشهور نجف، مستند شد
ویژهبرنامه سحرگاهی "مهمان خدا" در ماه مبارک رمضان، هر بامداد از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، اخبار کوتاه تلویزیون در ادامه بخوانید:
"مهمان خدا" در شبکه قرآن
ویژهبرنامه سحرگاهی «مهمان خدا» هر بامداد باشعار «قرآن زنده است»، به مباحث معرفتی و طرح مواسات و همدلی مومنانه با هدف تشویق مردم برای کمک به نیازمندان در ماه مبارک رمضان ساعت 2:30 بامداد به مدت 150 دقیقه، مهمان دلهای خداجوی روزهداران و سحرخیزان است.
محمدرضا شکوهی بیدهندی تهیهکننده برنامه در این باره گفت: برنامه «مهمان خدا» امسال به خاطر شرایط پیش آمده به واسطه شیوع ویروس کرونا و فراهم نبودن امکان حضور مومنان خداجوی در حرم های مطهر و اماکن مقدسه بدون حضور حضار و مردم است و برای ایجاد آرامش بخشی به روزه داران بخشی به نام «بلیط دوطرفه» طراحی شده که تصاویر اماکن مقدس کربلا، نجف اشرف و مشهد مقدس با نوای مناجات پخش میشود.
شکوهی تصریح کرد: محور بعدی که «مهمان خدا» دنبال میکند، کمک مؤمنانه و همدلی است که بخشهای مختلفی برای این مهم در این برنامه تدارک دیدهایم.
وی افزود: همچنین برای قشر نوجوان و جوان گفتوگوی زنده با خانوادههای محترم شهدای مدافع حرم به همراه قرائت وصیتنامه شهدایی همچون سردار حاج قاسم سلیمانی، شهید صیاد شیرازی، شهید همدانی و … باعث شده «مهمان خدا»، متبرک به نام و یاد شهدا شود.
تهیهکننده برنامه درباره فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص بحث مواسات و همدلی مؤمنانه تاکید کرد: یکی از مهمترین اهداف شبکه در شرایط فعلی و به تبع آن در برنامه «مهمان خدا» همین بحث بسیار مهم بوده چرا که چراغ راهی است برای طی نمودن مسیر پرتلاطم این روزها، از این رو گفتوگو با کارشناسان مذهبی از جمله حجتالاسلام ماندگاری درباره موضوعات قرآنی با توجه به شرایط روز، یکی از بخش هایی است که با اقبال خوب مخاطبان شبکه قرآن و معارف سیما مواجه شده است.
شکوهی اظهار کرد: تلاوت قرآن و اذان توسط استادان و قاریان ممتاز کشور، بخش «میانه میدان» که به موضوع مشکلات حال کشور و کمکهای خیرخواهانه و گفتوگو با طلاب جوان پیرامون فعالیتهای جهادی در روزهایی که محور آن کمک مومنانه است میپردازد.
همچنین مناجات سحرگاهی و قرائت دعای افتتاح، ابوحمزه با نوای محمد رضا غلامرضازاده و نیز شعرخوانی شعرای جوان از دیگر بخش های برنامه «مهمان خدا» است.
علاقه امین زندگانی به تحصیل در حوزه علمیه
برنامه روز گذشته «خرمشهر» میزبان امین زندگانی و حجتالاسلام صادقیان رئیس حوزه علمیه تبریز بود. «خرمشهر» برنامهای گفتوگو محور است که در ایام ماه مبارک رمضان هر روز با دعوت از یک مهمان روایتی متفاوت از زندگی ارائه میکند. این برنامه روایتگر قصه آدمهای متفاوت در جامعه است؛ افرادی که کمتر شناخته شدهاند. این برنامه گفتوگومحور با اجرای محمدحسین امیدی هر روز ساعت 19 به صورت زنده پخش میشود.
امین زندگانی مهمان اول برنامه روز گذشته 14 اردیبهشت «خرم شهر» بود و مجری از او خواست در خیال پردازی خود به دهه 70 برگردد و مثلاً دبیرستانی است و بین دو راهی قرار میگیرید که ادامه تحصیلش در دبیرستان باشد یا به حوزه علمیه برود.
زندگانی گفت: شما علاقه من را به حضور در حوزه علمیه میدانستید چون همین اتفاق برایم رخ داده است و همیشه به دنبال شناخت درون خودم هستم، زمانی که دانشگاه رفتم متوجه شدم دانشگاه کشف درونی را که میخواستم به من نمیدهد، پیگیر مسیری بودم که به خودم نزدیک شوم به همین دلیل دوستان روحانی بسیاری دارم. اگر امروز در این دوراهی قرار گرفته بودم حوزه علمیه را قبول میکردم.
زندگانی درباره حضور در غسالخانه گفت: با فراخوانی که در سراسر کشور انجام شده بود یک گروه جهادی متشکل از 150 نفر طلبه جوان برای غسل و کفن کرونایی ها اعلام آمادگی کردند. آنها حدود 45 تا 50 روز به خانه نرفتهاند و خانواده خود را ندیدند. من با این دوستان دیدار داشتم که از آن بسیار خرسندم چون مدتی بود جوانانی این قدر خاص ندیده بودم.
بازیگر سریال «مختارنامه» عنوان کرد: این عزیزان در شرایط سخت کار میکنند با 2 ماسک، لباس گان و رطوبت فعالیت میکنند که کار سخت و سنگینی است. آن روز من اعلام کردم که 7 نفر را غسل میدهم اما خوشبختانه فقط یک نفر در بخش کرونایی بود که دوستان غسل داده بودند و تا زمانی که من آنجا بودم کسی را نیاوردند.
مهمان دوم برنامه رمضانی «خرم شهر» حجت الاسلام صادقیان رئیس حوزه علمیه تبریز بود که رهبر انقلاب نام او را به عنوان الگو عنوان کردند.
در بخش ابتدایی حجتالاسلام صادقیان درباره حال و هوای مسجدی شدن خود در دوران نوجوانی صحبت کرد و یادآور شد که رفت و آمدش در مساجد باعث شده تا حوزه علمیه را برای ادامه تحصیل انتخاب کند.
حجت الاسلام صادقیان گفت: پس از اعلام شیوع کرونا در ایران اعلام آمادگی کردیم و طلاب بسیجی تبریز در تب سنجی ورودی شهرها، فاصلهگذاری در شهرها، کارگاه تولید ماسک و حتی توزیع بستههای معیشتی مشارکت کردند.
وی ادامه داد: این روزها نیز روحانیون و طلبههای استان آذربایجان شرقی پیشقدم و در کنار مردم با حضور جهادی در توزیع اقلام بهداشتی، گندزدایی و ضدعفونی پمپبنزینها و معابر پای کار آمدند تا در ریشهکنی این بیماری سهیم باشند؛ اقدامی که خود آنان خدمت در این عرصه را وظیفه شرعی و توفیق الهی میدانند.
رئیس حوزه علمیه بزرگ طالبیه تبریز گفت: فتوای رهبر انقلاب بر لزوم اجرای تغسیل و موازین شرعی فوتیهای کرونا، لازم و واجب کرد که مسائل شرعی در ارتباط با متوفیان کرونایی، مانند سایر فوتیها و حتی با دقت بیشتر انجام شود. فوتیهای کرونا به صورت غریبانه تدفین میشوند، اطرافیان و سایر بستگان در کنارشان نیستند، بنابراین وظیفه ماست که در کنار این عزیزان باشیم و امور مربوط به تدفین را انجام دهیم.
حجت الاسلام صادقیان در پایان صحبتهایش با اشاره به تجلیل رهبر انقلاب از طلاب حوزه علمیه تبریز بیان کرد: رهبر انقلاب واقعاً ما را شگفت زده و غافلگیر کردند، رهبر انقلاب کلماتی را به کار بردند که اشک شوق در چشمان ما حلقه زد و شیرینی این اتفاق را همچنان حس میکنیم.
سرگذشت کودکان کار و شرایط سختشان در برنامه «مکث»
برنامه مناسبتی «مکث» با نگاه ویژه به کرونا سراغ قصههای اجتماعی میرود. در دهمین قسمت از برنامه مناسبتی «مکث» که دوشنبه شب 15 اردیبهشت ماه ساعت 19:30 از شبکه دو سیما پخش خواهد شد، لاله صبوری میزبان 2 جوان موفق است که کودک کار بودهاند.
مهمان بخش دوم این برنامه نیز کارمندی است که یک روز با دیدن بچههای کار پشت چراغ قرمز میدان هفتتیر به فکر میافتد برای آنها کاری انجام دهد و از آن روز به بعد هم زندگی خودش دچار تغییر میشود و هم موفق میشود سرنوشت تعداد زیادی از کودکان کار را تغییر دهد.
برنامه «مکث» ویژه ماه مبارک رمضان شبکه 2 قبل از افطار با نگاه ویژه به کرونا سراغ قصههای اجتماعی میرود، قصههای آدمها و موقعیتهایی که قبل و بعد از کرونا حال و روزشان عوض شده است. این برنامه اجتماعی به صورت گفتوگو میان هنرمندانی نظیر گلاره عباسی، فرناز رهنما، پیام دهکردی، الهام پاوهنژاد، داریوش کاردان، چنگیز جلیلوند، گیتی خامنه، مریم سعادت، رضا رفیع و صاحبان داستانهای اجتماعی مربوط به کرونا ضبط و پخش میشود.
داستان عارف مشهور نجف در شبکه افق
مجموعه مستند «حدیث سرو» شبکه افق، نگاهی به زندگی آیتالله سید جمال گلپایگانی، در چهار قسمت دارد. «حدیث سرو» عنوان مجموعهای مستند- نمایشی است که با هدف پرداختن به زندگی علما و بزرگان دینی تولید میشود. در بخش دیگری از این مجموعه، زندگی مرحوم آیتالله سید جمال گلپایگانی روایت میشود. این مجموعه در چهار قسمت و به کارگردانی جواد توانا و تهیهکنندگی عبدالکریم عرشی، به زندگی این عارف و مرجع بزرگ شیعه میپردازد.
آیتالله سید جمال گلپایگانی پس از کسب تحصیلات مقدماتی در گلپایگان عازم اصفهان شد و بعد از شرکت در درس اساتید بزرگی همچون آخوند ملا محمد کاشی وجهانگیر خان قشقایی راهی نجف اشرف شد. بعد از رحلت آیتالله آخوند خراسانی به سامرا هجرت کرد و برجستهترین شاگرد علامه نائینی شد و از ایشان اجازه اجتهاد دریافت کرد؛ او علاوه بر کسب مدارج عالیه حوزوی یکی از استوانههای عرفان و اخلاق نجف به شمار میرفت.
«حدیث سرو» هر روز ساعتهای 2:30، 6 و 11:30 از شبکه افق پخش میشود.
تنها مسیر عبادت در شبکه پنج سیما
«تنها مسیر» عنوان برنامهای از گروه معارف شبکه پنج سیماست که سخنرانی مذهبی حجتالاسلام پناهیان را هر روز برای روزهداران ضیافت الهی پخش میکند. این برنامه به تهیهکنندگی محمدهادی سلیمیزاده از حرم مطهر امام رضا (ع) بدون حضور مردم ضبط و تهیه میشود.
سرفصل محور سخنرانی حجتالاسلام پناهیان شامل موضوع عبادت، کارکرد و انواع آن و ولایت و مدیریت است.
«تنها مسیر» هر روز، ساعت 16، تقدیم مخاطبان شبکه پنج سیما میشود.
شهرزاد کمالزاده در جشن رمضان
برنامه «جشن رمضان» در دهمین افطار این ماه مبارک، میزبان شهرزاد کمالزاده از نخبگان فرهنگی و اجتماعی میشود. «جشن رمضان» امشب میزبان میهمانان ویژهای چون شهرزاد کمالزاده از نخبگان فرهنگی و اجتماعی، سارا نظری مخترع و مائده چراغی نویسنده داستان کودک میشود؛ محمد شکرایی دستیار معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز دیگر مهمان این برنامه است.
برنامه «جشن رمضان» کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج با تهیهکنندگی رسول آذرسرا و اجرای حسین مولایی، هر شب ساعت 19:45 روی آنتن شبکه پنج سیما میرود.
آذرسرا گفت: «جشن رمضان» امسال میزبان گروهها و چهرههای جهادی است که با دعوت از آنها و گفتوگو درباره فعالیتشان، بخشی از عملکرد این گروهها در قالب یک مستند نمایشی به تصویر کشیده میشود.
وی افزود: در کنار گروههای جهادی، مهمانان ویژه و سوژههای خاصی هم در جشن رمضان 99 حضور مییابند.
تهیهکننده برنامه «جشن رمضان» تأکید کرد: بازیگر اصلی برنامه به نام «پیوست» در کنار خانم حلیمه سعیدی، پیونددهنده بخشهای برنامه است که با چاشنی طنز، سعی در ارائه جذاب برخی اخبار، اطلاعات و نکات درباره موضوع و سوژه برنامه دارد. آذرسرا گفت: پخش صلوات خاصه امام رضا (ع)، تلاوت قرآن و اذان زنده با آوای دلنشین قاریان ممتاز کشور، پخش دعای فرج و… از بخشهای دیگر این برنامه است.
در پایان برنامه نیز پس از نمایش تصاویر خاصی از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، تندیس ایشان به مهمانان اهداء میشود.
در پایان ماه مبارک رمضان، گروه جهادی که بیشترین رای مردمی را کسب کردهاند، دوباره به برنامه دعوت و هدیه دریافت میکنند.
بررسی بیماریهای شایع زنان در «دکتر سلام»
برنامه «دکتر سلام» امروز به بررسی بیماریهای شایع در زنان میپردازد. مژگان کریمی زارچی جراح و متخصص زنان و زایمان دوشنبه 15 اردیبهشت مهمان برنامه «دکتر سلام» خواهد بود. در این برنامه بیماریهای شایع در زنان مورد بررسی قرار میگیرد.
«دکتر سلام» در همه زمینه های پزشکی و باورهای غلط پزشکی و سایر مسائل اطلاعرسانی میکند. آموزش و آگاهی نحوه برخورد و شناسایی و پیشگیری از بیماریها از اهداف این برنامه است.
برنامه «دکتر سلام» به تهیه کنندگی مهران دشت بزرگی هر روز ساعت 13:30 از شبکه هفت سیما روی آنتن میرود.
"مادر مؤمنان" از تلویزیون و "بانوی بخشش" از رادیو پخش میشودانتقاد بهروز مفید از تولیدات مناسبتی تلویزیون/ اخبار جدید از شروع سریال "بیگانهای با من است"
نگاهی به وضعیت زندگی مهاجران روس در اسرائیل در شبکه هیسپانتیوی
برنامه «داخل اسرائیل» از شبکه اسپانیایی زبان هیسپانتیوی به موضوعات حقیقی مربوط به نابودی درونی اسرائیل میپردازد و در این برنامه با مروری بر اظهارات خاخام اسحاق یوسف بر ضد یهودیان روسی تبار و انعکاس آن در رسانههای بینالمللی به بررسی واکنشهای صورت گرفته نسبت به این سخنان و بروز درگیریهای پنهان میان جامعه مدنی و نهادهای مذهبی در اسرائیل میپردازد.
در ادامه این برنامه ضمن اشاره به قانون بازگشت در اسرائیل که به یهودیان اجازه مهاجرت به اسرائیل و گرفتن تابعیت اسرائیلی را میدهد، مهاجرت بیش از یک میلیون یهودی روسی به اسرائیل طی سالهای 1989 تا 2000، مسائل و مشکلات به وجود آمده بعد از بازگشت یهودیهای روسی تبار به اسرائیل و نقش یهودیهای روسی تبار در سیاست اسرائیل مورد نقد و تبادل نظر قرار میگیرد.
واکاوی رویکردها و سیاستهای رهبران یهودی روسی تبار در اسرائیل از جمله مخالفت با صلح با فلسطینیان، حمایت از توسعه شهرکسازیها و محدود کردن حقوق عربهای ساکن اسرائیل از دیگر محورهای مورد بحث در این برنامه به شمار میرود.
«داخل اسرائیل» به تهیهکنندگی حسین الشیماری و محصول پرستیوی، با زبانگردانی اسپانیایی، سهشنبه ساعت 5:30 و 14 ، چهارشنبه ساعت 4:30 به مدت 25 دقیقه از شبکه هیسپان تی وی پخش میشود. زمان تکرار این برنامه پنجشنبه ساعت 10:30 و جمعه ساعت 13:30 است.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0