افغانستان|تیم «عبدالله» هیئتی را برای مذاکره با طالبان تعیین کرد + فهرست
افغانستان|تیم «عبدالله» هیئتی را برای مذاکره با طالبان تعیین کرد + فهرست
در حالی که اعضای هیئت مذاکره کننده دولت افغانستان برای مذاکره با طالبان مشخص نشده است، اما دفتر رئیس اجرایی این کشور اظهار داشت که نمایندگانی را برای مذاکره تعیین کرده است.
به گزارش دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم، «مجیب الرحمان رحیمی» سخنگوی رئیس اجرایی دولت افغانستان اعلام کرد نمایندگانی توسط عبدالله عبدالله برای مذاکره با طالبان تعیین شده است.
این در حالی است که تا کمتر از 10 روز دیگر به احتمال بسیار مذاکرات بینالافغانی برگزار خواهد شد و سیاسیون افغان با گروه طالبان درباره صلح افغانستان گفتوگو خواهند کرد.
رحیمی اظهار داشت که رئیس اجرایی دولت افغانستان از توافق صلح استقبال میکند و آماده هرگونه همکاری است.
وی افزود: تیم ثبات و همگرایی و ریاست اجرایی هیئت مذاکره کننده با طالبان را تعیین کرده است و هر لحظه که نیاز باشد برای حضور در مذاکرات آمادگی دارد.
یک منبع نزدیک به عبدالله به رادیو آزادی گفته است که اعضای این هیئت دستکم 6 نفر هستند که از جریانهای عمده سیاسی نزدیک به ریاست اجرایی دولت افغانستان انتخاب شدهاند.
این منبع افزود: «حفیظ منصور» به نمایندگی از حزب جمعیت اسلامی به رهبری صلاحالدین ربانی، «زهرا نادری» از حزب پیوند ملی به رهبری سید منصور نادری، «محمد ناطقی» به نمایندگی از حزب وحدت اسلامی مردم به رهبری محمد محقق، «اسدالله سعادتی» از حزب وحدت اسلامی به رهبری کریم خلیلی، «محمدایوب عرفانی» از حزب جنبش ملی اسلامی و «انوارالحق احدی» رهبر جبهه ملی نوین افغانستان به عنوان نمایندگان ریاست اجرایی در هیئت مذاکره کننده با طالبان تعیین شدهاند.
ارگ ریاست جمهوری افغانستان تاکنون در این باره موضعی نگرفته است.
اظهارات نماینده آمریکا از عدم پذیرش «امارت اسلامی» تا خلع سلاح طالبان در مذاکرات بین الافغانیافغانستان به دنبال برگزاری نشست بین الافغانی صلح در ازبکستانمعاون دفتر سیاسی طالبان: عدم آزادی زندانیان آغاز مذاکرات بینالافغانی را با چالش روبرو میکندآسوشیتدپرس: مذاکرات بینالافغانی طولانی و سختتر از مذاکرات طالبان-آمریکا استاشرف غنی: هیچ تعهدی برای آزادی 5 هزار زندانی طالبان وجود ندارد
با این حال، هنوز ساز و کار مذاکرات بینالافغانی با حضور طالبان از جمله مکان برگزاری این نشست مشخص نیست، اما قطر، نروژ و آلمان از گزینههای احتمالی هستند.
اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان نیز روزهای گذشته گفته بود که یک هیئت از سوی دولت این کشور تشکیل میشود تا از تمام مردم نمایندگی کند.
از سوی دیگر، ذبیحالله مجاهد سخنگوی طالبان نیز گفته است که برای مذاکرات بینالافغانی آمادگی دارد و هیئت حدود 21 نفره نیز از سوی طالبان معرفی خواهد شد.
با این حال، طالبان پیش از توافق صلح با آمریکا، همواره از مذاکره با دولت افغانستان خودداری کرده بود.
انتهای پیام/.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0