با سلطان سبزی ها بیشتر آشنا شوید
اسفناج و کم خونی دو عنوانی است که همواره کنار هم بیشتر شنیده می شوند. اسفناج سبزی با برگ های پهن و تیره خود ارزش غذایی بیشماری دارد که خواص آن تنها به تامین آهن بدن منتهی نمی شود.
متخصص تغذیه درباره خواص اسفناج چنین می گوید: اسفناج از نظر علم تغذیه سرشار از آهن و ویتامینها و مواد معدنی است
که به ندرت در غذاهای دیگر پیدا میشود.این سبزی که ارزش غذایی زیادی دارد سرشار از ویتامینهایی از قبیل آ، ث، ای، کا،
ب و املاحی مانند آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فولات است.
اسفناج به عنوان یک منبع غنی از آهن شناخته شده است، بطوری که ۱۸۰ گرم اسفناج پخته شده، ۴۳.۶ میلیگرم آهن دارد
که این مقدار نسبت به دیگر منابع گیاهی و حیوانی آن مانند گوشت بیشتر است.
اسفناج یکی از گیاهانی است که ظرفیت ضد سرطانی آن خیلی بالا و برای پیشگیری ابتلا به سرطان به سلطان گیاهان معروف
است و طبق تحقیقات دانشمندان در کاهش سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات، سرطان حنجره حلق، سرطان مخاط رحم و سرطان گردن، سرطان مری و به ویژه سرطان ریه نقش بالایی دارد.
این متخصص تغدیه میگوید: بسیاری از مردم از مزایای هویج جهت سلامتی چشم اطلاع دارند، در حالی که اسفناج نیز به دلیل آن که ویتامین (A) زیادی دارد از بیماریهایی مانند آب مروارید، شب کوری و عفونت پیشگیری کرده و به شکل گیری استخوان و رشد آن کمک میکند.
برای حفظ خواص و مواد مفیدی که در اسفناج وجود دارد، بهتر است آن را آبپز نکنیدو بهترین راه حل آن است که اسفناج را تفت دهید.
بخوانید…..
- علل سرگیجه و سنگینی مداوم«سر» + اینفوگرافیک
- با سلطان سبزی ها بیشتر آشنا شوید
- با این گیاه حافظه تان را مثل ساعت کنید
برچسب ها :آهن ، آوا البرزخبر ، اسفناج ، سرطان ، سلطان سبزی ، ویتامین ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0