تعداد زیادی از مرگ و میرها به علت مصرف کم این مواد غذایی است
عداد زیادی از مرگ و میرها به علت کم خوردن میوه و سبزیجات است.
کم خوردن میوه و سبزیجات نقش مهمی در میزان مرگ و میر در جهان دارد.
میوه و سبزیجات غنی از ویتامین ها، فیبر، پتاسیم، منیزیم و آنتی اکسیدان هستند.
رژیم غذایی شامل میوه و سبزیجات، فشار، قند و چربی خون، مقاومت به انسولین و احتمال بیماری قلبی، سکته مغزی و
سرطان را کاهش می دهد و باعث سلامتی دستگاه گوارش می شود.
به همین علت، زیاد خوردن سبزیجات از ابتلاء به بیماری های قلبی-عروقی و سرطان و مرگ و میر ناشی از آنها پیشگیری
می کند. پیشنهاد شد که سبزیجات و میوه هر یک روزانه به مقدار حداقل 2 فنجان مصرف شوند.
بخوانید…..
- از بهبود دردهای شکمی و سم زدایی بدن تا آرامش اعصاب و رفع خستگی تنها بخشی از خواص این گیاه معطر است
- طرح ساماندهی، نظارت و پایش اتباع بیگانه در استان البرز تدوین شد
- آزادراه الغدیر فرصت مغتنمی برای کاهش بار ترافیک ملی است
- بیش از ۳۴ هزار وسیله نقلیه آلاینده در البرز اعمال قانون شدند
- بررسی مشکلات شهرستان چهارباغ با حضور معاون استاندار
- مهارت آموزی بیش از ۲۹ هزار نفر البرزی
- هشدار ! این ویتامین را حتما بخورید
- اگر این نوع هوس غذایی کردید در خطر ابتلا به آلزایمر هستید
- نکات مهم درباره پیری پوست که نمی دانستید
- مراقب جوش های ناحیه کمر و پشت شانه های خود باشید
- ادویهای که نمیگذارد در زمستان مریض شوید!
- شایعترین نشانههای بزرگ شدن قلب
- سلامت کبد با این گل تضمین کنید
- چرا کف پاها داغ میشود؟
- دلایلی برای عدم استفاده از ماسک سیاه
برچسب ها :آوا البرزخبر ، بیماری قلبی ، سبزیجات ، مرگ ومیر ، میوه ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0