تغذیه مناسب در فصل بهار

دکتر علیرضا عباسیان افزود: رعایت برخی نکات تغذیهای میتواند به تعادل بدن در این فصل کمک کند.
وی گفت: در بهار بهتر است مصرف شیرینیها، گوشت قرمز و غذاهای تند را کاهش داد.
همچنین خوردن غذاهای ساده و سبک، مانند آش جو، نان جو و حبوبات خنک مثل عدس و ماش، توصیه میشود.
عباسیان گفت: افرادی که مزاج گرم دارند بهتر است از عطرهای خنک مانند گلاب و نیلوفر استفاده کنند و از بوهای تند و شیرین مثل مشک پرهیز نمایند.
وی اظهار کرد: بهتر است افراد از درهمخوری پرهیز کنند و هر روز یک نوع میوه مصرف کنند؛ مثلاً امروز سیب، فردا خیار و پسفردا نارنگی. همچنین خوردن میوههای فصل خودشان مناسبتر است، مثلاً پرتقال و نارنگی که مخصوص زمستان هستند، در بهار کمتر مصرف شوند.
وی ادامه داد: مصرف فندق، بادام و پسته در این فصل توصیه میشود، اما گردو و بادام هندی به دلیل گرمی و خاصیت آلرژنی، ممکن است برخی افراد را اذیت کند. همچنین بهتر است آجیلها بهصورت جداگانه مصرف شوند؛ مثلاً یک روز تخمه کدو، روز بعد بادام.
عباسیان گفت: بهتر است افراد بلافاصله پس از مصرف آجیل و شیرینی، غذا نخورند و همیشه با کمی احساس گرسنگی از سر سفره بلند شوند.
این کار به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند و بدن را متعادل نگه میدارد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بخوانید…
برچسب ها :آوا البرز خبر ، تغذیه ، فصل بهار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0