تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۹:۵۶
کد خبر : 67587

تلاش سنا برای رد وتوی ترامپ علیه قطعنامه کاهش اختیارات نظامی علیه ایران

تلاش سنا برای رد وتوی ترامپ علیه قطعنامه کاهش اختیارات نظامی علیه ایران

تلاش سنا برای رد وتوی ترامپ علیه قطعنامه کاهش اختیارات نظامی علیه ایران

مجلس سنای آمریکا قصد دارد درباره قطعنامه‌ای با هدف لغو وتوی رئیس جمهور این کشور علیه مصوبه کاهش اختیارات جنگی علیه ایران، رای گیری کند.

تلاش سنا برای رد وتوی ترامپ علیه قطعنامه کاهش اختیارات نظامی علیه ایران – اخبار بین الملل –

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، تنها چند ساعت پس از اعلام وتوی قطعنامه کاهش قدرت و اختیارات جنگی با ایران توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، مجلس سنا قصد دارد پنجشنبه نشستی را برای لغو این تصمیم ترامپ برگزار کند.

بر اساس این گزارش، مجلس سنا قصد دارد درباره قطعنامه‌ای رای گیری کند که هدف اصلی آن لغو وتوی ترامپ علیه مصوبه کاهش قدرت و اختیارات جنگی وی با ایران خواهد بود.

ترامپ قطعنامه کنگره برای کاهش اختیارات نظامی علیه ایران را وتو کرد

برخی تحلیلگران بر این باورند که کنگره آمریکا دو سوم آرا لازم برای لغو وتوی ترامپ را در اختیار ندارد و این مصوبه کنگره به طور کامل ملغی خواهد شد.

ترامپ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: امروز قطعنامه اس جی 68 را که قصد داشت من را به سوی منع استفاده از نیروهای مسلح آمریکا در شرایط مخاصمه و درگیری با ایران سوق دهد، وتو کردم. این قطعنامه کاملا توهین آمیز بود که دموکراتها آن را به عنوان بخشی از راهبرد خود برای ایجاد تفرقه در بین حزب جمهوریخواه و پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر تهیه کرده بودند. تعداد کمی از جمهوریخواهان که به این قطعنامه رای مثبت دادند، در واقع بازیچه دست آنها شده‌اند.

وی در ادامه این بیانیه مدعی شد که ایالات متحده از زور علیه ایران استفاده نکرده است. ترامپ نوشت: علاوه بر این، قطعنامه اس جی 68 بر مبنای سوء برداشت از واقعیت‌ها و قوانین پایه گذاری شده است. بر خلاف ادعای مطرح شده در قطعنامه، ایالات متحده وارد مساله استفاده از زور علیه ایران نشده است.

ترامپ همچنین یادآور شده است: قطعنامه اس جی 68 به توانایی و قدرت رئیس جمهور برای حفاظت از ایالات متحده و متحدانش لطمه می‌زد. این قطعنامه به طور تلویحی به معنای آن بود که اختیارات قانونی رئیس جمهور برای استفاده از نیروی نظامی صرفا برای دفاع از آمریکا و نیروهایش در برابر حملات احتمالی و قریب الوقوع محدود شود. این درست نیست. ما در جهانی زندگی می‌کنیم که تهدیدها رو به افزایش است و قانون اساسی ما تاکید می‌کند که رئیس جمهور باید قادر به پیش بینی تحرکات بعدی دشمنان و اتخاذ تصمیم‌های سریع و قاطع در برابر آنها باشد. این دقیقا کاری است که من کردم.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.