تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۱
کد خبر : 39034

فرافکنی‌های رئیس اتحادیه صنف تجهیزات و لوازم پزشکی به جای پاسخ‌گویی درباره کم‌کاری‌ها در مقابله با کرونا

فرافکنی‌های رئیس اتحادیه صنف تجهیزات و لوازم پزشکی به جای پاسخ‌گویی درباره کم‌کاری‌ها در مقابله با کرونا

فرافکنی‌های رئیس اتحادیه صنف تجهیزات و لوازم پزشکی به جای پاسخ‌گویی درباره کم‌کاری‌ها در مقابله با کرونا

رئیس اتحادیه صنف تجهیزات و لوازم پزشکی در پاسخ به علت کمبود برخی اقلام پزشکی در مقابله با کرونا و شکل‌گیری پدیده احتکار این کالاها با اظهاراتی قابل تامل صرفا به فرافکنی پرداخت.

فرافکنی‌های رئیس اتحادیه صنف تجهیزات و لوازم پزشکی به جای پاسخ‌گویی درباره کم‌کاری‌ها در مقابله با کرونا – اخبار اجتماعی –

قاسم نوده فراهانی رئیس اتحادیه صنف تجهیزات و لوازم پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به سئوالی درباره انتقادات از عدم حضور موثر و کم تحرکی این اتحادیه در مقابله ویروس کرونا مدعی شد که در بحث کرونا با سه کالای بهداشتی ماسک، دستکش و موادضد عفونی‌کننده سر و کار داریم. نیاز به این اقلام در کشور به صورت ناگهانی افزایش یافت! و این افزایش تقاضا برای ما غیرقابل پیش‌بینی بوده است!

وی در پاسخ به این سئوال که شیوع ویروس کرونا در کشور چین و احتمال ورود آن به ایران از مدت‌ها قبل در اخبار و گزارشات رسانه‌‌ها منتشر شده و چرا افزایش احتمالی تقاضا برای اقلام پزشکی برای شما غیرقابل پیش‌بینی بود، با فرافکنی مدعی شد: این مشکل، ناشی از سیاستگذاری‌های اشتباه وزارت بهداشت است. باید از سوی وزارت بهداشت به ما ابلاغ می‌شد.البته باید از زمانی که ویروس وارد چین شد باید آن را پیش بینی می‌کردیم اما این امر در حد و اختیارات اتحادیه ما نبوده است و مربوط به وزارت بهداشت بوده است.

نودهی فراهانی در حالی با اتهام افکنی علیه وزارت بهداشت،‌در مان و آموزش پزشکی، به حد و اختیارات اتحادیه صنف تجهیزات و لوازم پزشکی اشاره کرده که این اتحادیه دو وظیفه تولید برخی از کالاهای پزشکی و توزیع کالاهای پزشکی را بر عهده دارد.حال این سئوال اساسی مطرح است که آیا اتحادیه مذکور در عمل به وظایف قانونی خود، حد و اختیار کافی ندارد؟! اتحادیه مذکور براساس آئین‌نامه و اساسنامه‌ مشخصی مجوز قانونی دریافت کرده است، آیا در آئین‌نامه‌ها و اساسنامه این اتحادیه میزان اختیارات مشخص نشده است؟!

نودهی فراهانی همچنین در پاسخ به این سئوال که اتحادیه مذکور چه سازو کاری را برای توزیع اقلام مورد نیاز پزشکی در نظر گرفته است، صرفا به این جمله کلیشه‌ای که «بازرسان این اتحادیه، سازمان تعزیرات، سازمان حمایت و وزارت بهداشت گشت های مشترکی را دارند» بسنده کرد.

گفتنی است علی‌رغم تلاش‌های غیر قابل انکار کلیه مراکز و دستگاه‌های دولتی، بسیج، سپاه و ارتش برای همراهی و حمایت از کادر متعهد و متخصص پزشکی ایران در مقابله با کرونا،‌ هیچ خبر و گزارشی از تحرکات احتمالی اتحادیه صنف لوازم و تجهیزات پزشکی در این میدان مشاهده نشده و نمی‌شود.

این درحالی است که این اتحادیه وظیفه تولید بخشی از لوازم و تجهیزات پزشکی و همچنین توزیع این‌گونه اقلام را به‌عهده دارد، اما در برهه حساس کنونی، سیاست سکوت را پیشه کرده است!

غیبت مشکوک اتحادیه صنف لوازم و تجهیزات پزشکی در میدان مبارزه با کرونا

وی در پاسخ به این سئوال که چرا شاهد احتکار این اقلام بوده‌ایم، قرائت جدیدی از پدیده مذموم احتکار ارائه کرد و مدعی شد: تعریف احتکار این است که فرد، ماسک و دستکش را وارد کند اما به فروش نرساند؛ مسئله ای که الان پیش آمده این است که تا قبل از این، تجار، کالاهایی در انبار داشتند و به فروش می‌رساندند؛ حالا وزارت بهداشت خواسته که این کالاها به فروش نرسند و این به معنی احتکار نیست!

وی مدعی شد که وزارت بهداشت تنها به افراد دارای انبار این ملزومات پزشکی گفته است فروش را متوقف کنید اما ابلاغ نکرده بود که این کالاهای موجود به وزارت بهداشت تحویل داده شود!

نودهی همچنین ادعا کرد : این کالاها از مبادی قانونی وارد کشور شده اند و تمام مراحل قانونی را گذرانده‌اند، حالا این کالاها وارد کشور شده و در انبار نگهداری شده است؛ وزارت بهداشت اعلام کرده که توزیع و فروش آ‌نها را متوقف کنید اما اعلام نکرده که آنها را به شبکه‌های بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور تحویل دهید و این باعث بلاتکلیفی انبارداران شده است.

نودهی در حالی بار دیگر انگشت اتهام را به سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشانه رفته که پیش از این اخباری به نقل از مسئولان این وزارت‌خانه مبنی بر خرید و توزیع اقلام مورد نیاز برای مقابله با کرونا منتشر شده است. دکتر یوسفی رئیس هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران در این باره گفت که ماسک‌های خریداری شده و وارداتی به همراه بسته آموزشی و محلول شوینده از طریق خانه‌های بهداشت، مراکز جامع خدمات سلامت، پایگاه‌های سلامت و واحدهای بهداشتی در کشور در بین مردم توزیع می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.