قارچهایی خطرناک با ظاهری فریبنده

امیر طاهر قربانی کارشناس غذا و دارو بیان کرد: شناسایی قارچهای سمی از خوراکی تنها از طریق ویژگیهای ظاهری امکانپذیر نیست و تنها کارشناسان مجرب در این حوزه میتوانند این تمایز را تشخیص دهند.
وی همچنین گفت: مصرف قارچهای سمی میتواند منجر به مسمومیتهای شدید گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال شده و در مواردی حتی به مرگ منجر شود. این علائم معمولاً بین ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف ظاهر میشوند و در صورت تأخیر در بروز علائم، خطر مسمومیت بیشتر میشود.
این کارشناس افزود که برای پیشگیری از مسمومیت، باید از مصرف قارچهای خودرو به ویژه آنهایی که در کنار تنه درختان خشک شده میرویند، خودداری کرد و تنها قارچهایی که توسط مراکز مجاز عرضه میشوند، مصرف شوند.
قربانی ظاهر همچنین تاکید کرد که روشهای سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره یا مشاهده حشرات اطراف قارچ معیارهایی برای تشخیص سمی بودن قارچها نیستند.

وی در پایان با بیان اینکه تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستانها در اثر مسمومیت با قارچ سمی نشان دهنده درصد بالای قربانیان و شایع بودن این مسمومیت در کشور میباشد خاطرنشان ساخت: که سموم برخی قارچهای سمی در برابر گرما مقاوم هستند و فرآیندهای پخت نمیتوانند آنها را بیاثر کنند.
منبع: مشرق
بخوانید…
- پرواز دوباره عقاب دشتی با کمک دوستداران محیط زیست
- آمار مصدومان چهارشنبه آخر سال به ۷۷۰ نفر رسید
- پیروزی تیم والیبال نوروید با حضور عبادیپور
- موج نقدینگی به بازار طلا رسید
- ماهانه ۲ هزار ماموریت اورژانس به تصادفات رانندگی اختصاص دارد
- ایمن سازی ۴۰ کیلومتر از محور کرج کندوان
- مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت 65 هکتار در چهارباغ
- ۸ باند مواد مخدر در البرز متلاشی شدند
- اشتباه بزرگ فیفا درمورد پرسپولیس
- آمادهسازی ۲ برنامه جامع سرمایهگذاری برای تولید
- لالههای باغ گلهای کرج زیر چتر باران بهاری
- میزبانی چابهار از رزمایش ایران، چین و روسیه
- ادعای رویترز درباره سفر محرمانه ۷ کارشناس موشکی روس به تهران
- کالاس خواستار اتحاد علیه ایران، روسیه و چین شد
- کرملین: درباره دیدار پوتین و ترامپ توافقی انجام نشده است
برچسب ها :آوا البرز خبر ، قارچها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0