ماجرای روغنهای خوراکی با ادعای درمانی
عبدالعظیم بهفر، با اشاره به ادعاهای مطرح شده در تبلیغات روغنهای خوراکی در خصوص کاهش فشارخون و چربی خون نیازمند بررسی و تأیید علمی است، اظهار کرد:
سازمان غذا و دارو از نزدیک بر اینگونه تبلیغات نظارت دارد و با هر گونه ادعای نادرست که ممکن است مصرفکنندگان را گمراه کند، برخورد میکند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به تبلیغات روغنهای خوراکی که با ادعاهای خاصی همچون «کاهنده فشار خون» و «کاهنده چربی خون» در رسانهها معرفی میشوند، اظهار داشت:
سازمان غذا و دارو همواره نظارت دقیقی بر تبلیغات محصولات غذایی دارد.
تبلیغاتی که حاوی ادعاهای تغذیهای و درمانی باشند، باید مستندات علمی قوی ارائه دهند و مورد تأیید سازمان قرار گیرند.
او افزود:
روغنهای خوراکی میتوانند حاوی ترکیباتی مانند اسیدهای چرب غیراشباع و ویتامینهای مختلف باشند که به سلامت عمومی کمک میکنند، اما این بدان معنا نیست که بتوانند به طور مستقیم و مستقل فشارخون یا چربی خون را کاهش دهند.
چنین ادعاهایی باید با شواهد علمی و مطالعات آزمایشگاهی پشتیبانی شوند.
بهفر در ادامه تأکید کرد:
سازمان غذا و دارو به منظور حفظ حقوق مصرفکنندگان، بررسی دقیقی
از صحت اینگونه ادعاها به عمل میآورد و در صورت تأیید نشدن، مجوز تبلیغات این ویژگیها صادر نمیشود.
همچنین در صورتی که تبلیغات نادرست و گمراهکنندهای مشاهده شود، سازمان با شرکتهای متخلف برخورد قانونی خواهد کرد.
وی در پایان از مصرفکنندگان خواست به تبلیغات گمراه کننده توجه نکنند و در انتخاب محصولات غذایی به ویژه روغنهای خوراکی، دقت لازم را به خرج دهند.
منبع: مشرق
بخوانید…
برچسب ها :آوا البرز خبر ، وغنهای خوراکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0