تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۷
کد خبر : 161527

مصرف این ادویه عضلات را بازیابی می کند

مصرف این ادویه عضلات را بازیابی می کند

وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در گزارشی آورد: گیاه زردچوبه، از خانواده زنجبیل است و از هزاران سال پیش هم به عنوان ادویه و هم به عنوان رنگ خوراکی طبیعی در آشپزی مورد توجه بود. ساقه زردچوبه بسته به گونه آن، ماده‌ای زرد یا قرمز تولید می‌کند، که عنصر اصلی کاری (curry) است: غذایی محبوب که منشأ آن قاره آسیاست و در جهان شناخته شد.

به گزارش بهداشت نیوز، از دیرباز زردچوبه و جزء فعال آن، کورکومین، از طب سنتی آسیایی جدایی‌ناپذیر بوده است. در دهه‌های اخیر، پژوهش گسترده‌ای به‌منظور بررسی خواص کورکومین، اثرات آن بر بدن و فواید احتمالی مصرف زردچوبه برای سلامتی انجام شد.

پژوهشگران دانشگاه اوبرتا د کاتالونیا (UOC) در اسپانیا دریافته‌اند که زردچوبه و

محصولات  مرتبط با آن، مانند کورکومین، احتمالاً آسیب‌های عضلانی و التهاب سیستم اسکلتی‌عضلانی در پی تمرینات بدنی شدید را کاهش می‌دهد.

دَنیِل واسیل پوپسکو رادو (Daniel Vasile Popescu-Radu) گفت: مصرف کورکومین هم قبل وهم بعد از انجام تمرینات ورزشی، با نتایج بهتری از نظر بازیابی (ریکاوری) عضلات، کاهش درد و بهبود ظرفیت آنتی‌اکسیدانی همراه است.

پژوهشگران، کورکومین احتمالاً التهاب موضعی ماهیچه‌ها و التهاب سیستمیک و

همچنین آسیب  اکسیداتیو ناشی از افزایش تولید رادیکال‌های آزاد در طول تمرینات بدنی و درد عضلانی را کاهش می‌دهد.

به طور خاص، کارشناسان تخمین می‌زنند که مصرف روزانه ۱ تا ۴ گرم کورکومین برای افراد سالم کافی است تا از این فواید بهره‌مند شوند؛ به ویژه در رابطه با ورزش‌های اکستنتریک، که بیشترین آسیب را برای ورزشکاران در پی دارد.

بخوانید…
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.