نان تیره مصرف کنید

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به مصرف نان تیره توسط ایرانیها تأکید کرد.
زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی تأکید کرد و گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوسگیری آرد از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه بیان کرد: این اقدام نهتنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد.
وی در ادامه تأکید کرد: بازدیدهای مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونهبرداری از محصولات، بهطور مرتب انجام میشود تا از رعایت استانداردها اطمینان حاصل کنیم.

پور احمد با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره و آرد کامل، افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
بخوانید…
- فایده خاراندن پوست که فکرش را نمی کنید
- کنترل فشار خون و تقویت سیستم ایمنی با این گیاه
- تأمین واکسن «HPV» در داروخانهها
- افزایش قابل توجه تب دنگی در کشور
- فروش لوازم آرایشی زیرزمینی با نرخ برند اصلی
منبع :مشرق
برچسب ها :آوا البرزخبر ، سازمان غذا و دارو ، سبوسدار ، سلامت ، نان تیره
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0