هویج را پخته بخوریم یا خام؟

جوشاندن سبزیهای نارنجیرنگ مانند هویج یا کدو حلوایی، این شرایط را برای بدن فراهم میکند که بخش بیشتری از بتاکاروتن نهفته در آنها را دریافت کند.
تحقیقات بسیاری نشان میدهند که جوشاندن سبزیهای نارنجیرنگ مانند هویج یا کدو حلوایی و اینچنین سبزی ها، این شرایط را برای بدن فراهم میکند که بخش بیشتری از بتاکاروتن نهفته در آنها را دریافت کند.
بتاکاروتن پیشساز ویتامین A در بدن است، درحالی که دریافت مقادیر کافی از بتاکاروتن و بالا رفتن سطح ویتامین A در بدن به تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش سلامت بینایی و افزایش سلامت پوست کمک میکند.
همچنین از اینرو، بهتر است که بهجای مصرف هویج خام، این ماده غذایی را بهصورت آبپزشده به انواع سالادها، سوپها، خوراکها یا خورشها اضافه کنید.
منبع: بهداشت نیوز
بخوانید…
- جاده های ایران چند سرویس بهداشتی نیاز دارد؟ + اینفوگرافیک
- ذخایر سوخت نیروگاهها برای فصل سرد مناسب است
- هوشمند سازی تاسیسات آب البرز آغاز شد
- هوای البرز تا آخر هفته آلوده است
- گردشگران از حضور در حاشیه رودخانه های البرز پرهیز کنند
- شلغم برای سرماخوردگی مفید است؟
- صعود مردان تکواندو ایران به نیمه نهایی با برتری مقابل کره جنوبی
- رودخانه های ساوجبلاغ و چهارباغ لایروبی شد
- مخالفت هیلاری کلینتون با برقراری آتشبس در غزه
- پرداخت باقيمانده مطالبات گندمکاران تا پایان مهرماه
- هشدار مدیریت بحران البرز درباره رگبار و وزش باد شدید
- امسال ۵۶ نفر بر اثر تصادف جان خود را از دست دادند
- شکست پرسپولیس مقابل یاران رونالدو
- فرهنگیان منتظر یک واریزی مهم در این تاریخ باشند
- خواب کافی و راحت یکی از پایه های اصلی سلامتی است
برچسب ها :آوا البرز خبر ، هویج
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0