وصلنبودن مجرای آب باران به شبکه فاضلاب تهران؛ چالش بزرگ پایتخت
وصلنبودن مجرای آب باران به شبکه فاضلاب تهران؛ چالش بزرگ پایتخت
مدیرعامل آبفای استان تهران در آیین تبادل توافقنامه «اجرای مبحث شانزدهم مقررات ملی ساختمان و الزامات مدیریت مصرف آب» وصلنبودن مجرای آب باران به شبکه فاضلاب تهران را چالش بزرگ شهر تهران عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، امروز با حضور مدیران عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، توافق نامه ای با موضوع اجرای مبحث 16 مقررات ملی ساختمان و الزامات مدیریت بهینه مصرف آب در ساخت و سازهای استان تهران به امضا رسید.
در ابتدای این نشست، محمدرضا کرمینژاد، معاون نظارت بر بهرهبرداری آبفای استان تهران گفت: آنچه در این تفاهمنامه بر آن تاکید شده است، اجرای دقیق و کامل مبحث 16 مقررات ملی ساختمان و نظارت بر اجرای الزامات مدیریت مصرف آب از جمله نصب شیرهای کاهنده و ساییان کولرهای آبی است.
وی افزود: در این توافقنامه رعایت فاصله بین لولههای آب سردو گرم، نوع جنس لولهها و شیرآلات، ضرروت آموزش مجریان و نصابهای تاسیسات داخلی ساختمان گنجانده است.
همچنین محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید بر ضرورت همراهی سازمان نظام مهندسی ساختمان برای اتصال مجرای آب باران از منازل به شبکه فاضلاب گفت: امروزه با توجه به اجراشدن بخش عمده طرح فاضلاب تهران، یکی از نگرانیهای اساسی این است که با جمعآوری فاضلاب حجم آبی راکه وارد سفرههای زیرزمینی میشد، از زمین دریغ کردهایم؛ در صورتی که اگر بتوانیم آب باران را جمعآوری و به شبکه فاضلاب تهران وصل کنیم، میتوانیم از پساب آن برای تغدیه سفرههای زیرزمینی استفاده کنیم و مانع از فرونشستهای بیشتر زمین شویم.
بختیاری با تاکید بر ضرورت همراهی سازمان نظام مهندسی ساختمان برای اتصال مجرای آب باران از منازل به شبکه فاضلاب گفت: امروزه با توجه به اجراشدن بخش عمده طرح فاضلاب تهران، یکی از نگرانیهای اساسی این است که با جمعآوری فاضلاب حجم آبی راکه وارد سفرههای زیرزمینی میشد، از زمین دریغ کردهایم؛ در صورتی که اگر بتوانیم آب باران را جمعآوری و به شبکه فاضلاب تهران وصل کنیم، میتوانیم از پساب آن برای تغدیه سفرههای زیرزمینی استفاده کنیم و مانع از فرونشستهای بیشتر زمین شویم.
وی افزود: سالانه در شهر تهران 840 میلیون مترمکعب آب از سفرههای زیرزمینی برای مصرف شرب تهران برداشت میشود در حالی که تنها 800 میلیون مترمکعب آب به سفرههای زیرزمینی بازمیگردد که این به معنی 40 میلیون مترمکعب بیلان منفی آب در تهران است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران تصریح کرد: متوسط بارندگی امسال در شهر تهران به طور میانگین 410 میلیمتر بوده است و از آنجا که شرایط تهران به گونهای است که امکان جذب این باران به سفرههای زیرزمینی نیست، در نتیجه این حجم از آب وارد فاضلاب جنوب تهران میشود و ایجاد معضل میکند.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0