تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۹:۱۶
کد خبر : 39009

چند راهکار عملی برای "رفع کسالت" کودکان در روزهای تعطیل کرونایی!

چند راهکار عملی برای "رفع کسالت" کودکان در روزهای تعطیل کرونایی!

چند راهکار عملی برای "رفع کسالت" کودکان در روزهای تعطیل کرونایی!

یک روانشناس کودک با بیان اینکه در این روزهایی که مدارس به دلیل کرونا تعطیل‌ هستند، خانواده‌ها در منزل می‌توانند نهایت استفاده از این زمان را داشته باشند، چند راهکار عملی برای "رفع کسالت" کودکان در این روزها را تشریح کرد.

چند راهکار عملی برای "رفع کسالت" کودکان در روزهای تعطیل کرونایی! – اخبار اجتماعی –

نادر قلمبر در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا با اشاره به تعطیلی مدارس که باعث شده بچه‌ها تمام وقت خود را در خانه سپری می‌کنند، اظهار کرد: بچه‌ها بمب انرژی هستند لذا لازم است، این انرژی به درستی تخلیه شود؛ در این راستا برای اینکه رابطه بهتری بین والدین و فرزندان شکل بگیرد، توصیه‌هایی وجود دارد.

وی ادامه داد: توصیه اول این است که باید به ساعت بیداری و خواب بچه‌ها توجه شود؛ بچه‌ها در ایام مدرسه ساعت شش و نیم، هفت از خواب بیدار می‌شدند؛ در شرایط کنونی والدین باید دقت کنند که حداکثر بچه‌ها را تا ساعت هشت از خواب بیدار کنند و بعد از خوردن صبحانه، برنامه آموزشی آنان را آغاز کنند.

این روانشناس کودک تصریح کرد: باید به این نکته توجه شود که محیط خانه با مدرسه تفاوت دارد؛ بر همین اساس بهتر است که بعد از هر یک ساعت آموزش زمانی به استراحت و تفریح اختصاص داده شود؛ برای بازدهی بیشتر، والدین باید سعی کنند بچه‌ها را به به چالش‌های علمی بکشند و دروس و برنامه‌ها را از حالت صرفاً حفظی خارج کنند.

قلمبر با تاکید بر نقش آموزش پرورش خاطرنشان کرد: مسئولان آموزش و پرورش باید شرایطی را ایجاد کنند تا معلم‌ها از طریق وسایل ارتباط جمعی و فضای مجازی به دانش آموزان نزدیک شوند؛ یک راه آن این است که گروه‌هایی در شبکه‌های اجتماعی تشکیل شود، برای نتیجه بهترمی‌توان گروه‌هایی حداکثر چهار یا پنج نفره تشکیل داد؛ پیشنهاد ما این است که دانش آموزانی که رابطه صمیمانه‌تری با هم دارند از طریق خانواده‌ها به هم مرتبط شوند تا ارتباط علمی آنها کارآیی لازم را داشته باشد.

این مدرس دانشگاه فرهنگیان و روانشناس کودک اضافه کرد: یکی دیگر از توصیه‌های مهم، محول کردن مسئولیت به دانش آموزان است؛ با توجه به نزدیک شدن ایام عید، این وظایف می‌تواند کارهای مربوط به نظافت منزل باشد به طوری که در بچه‌ها این حس به وجود بیاید که مفیدند و به خانواده کمک می‌کنند؛ لازم است والدین خانواده‌ها به این نکته توجه کنند که بچه‌ها به طور طبیعی میل به تخلیه کردن انرژی خود دارند، پس باید در این رابطه آرامش و دقت خود را حفظ کنند، برای این منظور بازی‌های علمی، آموزشی و کاردستی‌های هنری مفید خواهد بود.

قلمبر با تاکید بر نقش صدا و سیما خاطرنشان کرد: از طرف دیگر صدا و سیما می‌تواند از طریق شبکه‌های آموزشی، برنامه‌های آموزشی متنوعی را طراحی کند به نحوی که حوصله بچه‌ها سر نرود؛ لازم به ذکر است که برنامه‌های آموزشی در منازل نباید بیشتر از چهار ساعت به طول بیانجامد چون باعث خستگی کودکان می‌شود.

این روانشناس کودک متذکر شد: خانواده‌هایی که به فضای مجازی دسترسی ندارند، می‌توانند بازی‌های محلی را مورد توجه قرار دهند؛ با این کار ارتباط کلامی مابین اعضای خانواده تقویت می‌شود؛ علاوه بر این بازهای ساده‌ای همچون "اسم فامیل"، "جدول"، "دوز" و … نیز قابل ذکرند؛ انشالله مسئولان با همراهی مردم موفق به کنترل این بیماری می‌شوند و شرایط دوباره به حالت عادی باز می‌گردد.

نشست ستاد عالی مقابله با کرونا/ همکاری مشترک وزارت ورزش و بهداشت برای پیشبرد برنامه های عملیاتیحقوق معلمان مدارس غیر دولتی در تعطیلات اخیر باید کامل پرداخت شودمدارس تعطیل است اما معلمان "آموزش" را تعطیل نکردند + فیلم و تصاویر

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.