کاهش مضرات آلودگی هوا با مصرف این غذا ها
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،
در خصوص تغذیه در روزهایی که هوا آلوده است، توضیحاتی داد.
احمد اسماعیل زاده:
مصرف مایعات و آب فراوان در روزهایی که آلودگی هوا وجود دارد در کاهش اثرات آلودگی هوا مؤثر است.
وی ادامه داد:
مصرف انواع آش ها، سوپها و خوراک عدسی و غذاهای آبکی را به وفور در دستور غذایی خود قرار دهید.
اسماعیل زاده اظهار کرد:
میوهها و سبزیها علاوه بر اینکه فیبر خوبی دارند مانع جذب برخی آلایندهها از دستگاه گوارشی ما میشوند بلکه به واسطه آنتی اکسیدانهایی که دارند میتوانند مانع آسیب آلایندهها به سیستم تنفسی و قلبی عروقی ما هم بشوند.
او توصیه کرد:
۲ الی ۳ واحد لبنیات کم چرب در برنامه غذایی خود قرار دهید.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: گنجاندن جوانه گندم در برنامه غذایی هم میتواند در تأمین ویتامین E به سلامت ریههای ما کمک کند.
وی افزود:
منابع اسیدهای چرب و امگا ۳ مثل ماهی و روغن خوراکی کانولایا کلزا طی این روزها توصیه میشود.
او تاکید کرد: مصرف سبزیجات بخارپز بسیار مفید است.
وی گفت:
مراقبت از وزن و کنترل چاقی در کاهش اثرات مخرب آلودگی هوا لازم و ضروری است.
اسماعیل زاده افزود: استفاده از مکملهای ویتامین E، C، و امگا ۳ فقط در صورت لزوم طی روزهای با هوای آلوده کافی است و
نباید تداوم یابد چراکه در طولانی مدت اثرات زیانباری خواهد داشت.
منبع: مشرق
بخوانید…
- واکنش امیر غفور به پیروزی شهداب مقابل تیم برزیلی
- البرز در حوزه صنایع لوازم خانگی و غذا، در میان پنج استان برتر کشور قرار دارد
- بررسی مشکلات 105 زندانی در بازدید رئیس کل و تعدادی از مدیران دادگستری استان البرز از ندامتگاه فردیس
- مطالبات تولیدکنندگان تجدیدپذیر پرداخت میشود
- درخشش دانش آموزان البرزی در رویداد ملی فناورانه کشور
- اولین رادیولوژی مداخله ای در کرج انجام شد
برچسب ها :آلودگی هوا ، آوا البرز خبر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0