نقش خانوادهها در کاهش اضطراب کودکان از ویروس کرونا؛ والدین واکنشهای هیجانی خود را کنترل کنند
نقش خانوادهها در کاهش اضطراب کودکان از ویروس کرونا؛ والدین واکنشهای هیجانی خود را کنترل کنند
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان گیلان نقش خانوادهها در کاهش اضطراب کودکان از ویروس کرونا را تعیینکننده خواند و گفت: والدین این روزها باید واکنشهای هیجانی خود را بیشتر کنترل کنند.
قربانعلی یحیایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، کاهش سطح اضطراب و نگرانی کودکان در مواجهه با اخبار انتشار ویروس کرونا و نقش خانوادهها در این بین را بسیار تعیین کننده خواند و اظهار داشت: والدین این روزها باید واکنشهای هیجانی خود را بیشتر کنترل کرده و مراقب کلام و اطلاعاتی که رد و بدل میکنند باشند.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان گیلان مهمتر از بحثهای آموزشی و تلاش برای عقب نیافتادن کودکان از دروسشان را تلاش خانوادهها برای کم کردن نگرانیهای آنان دانست و عنوان کرد: در حال حاضر کلیدیترین کاری که خانوادهها فارغ از آموزش موارد بهداشتی نظیر شستوشوی دستها باید انجام بدهند همین مسئله است.
یحیایی آموزش رفتارهای خودمراقبتی به کودکان را طبق دستورالعملهای مورد تأکید متخصصان و پزشکان مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: دنیای شناختی بچهها و قدرت تحلیل آنها محدود است و اطلاعاتی که در فضای خانه بین والدین و سایر اعضای خانواده درباره ویروس کرونا رد و بدل میشود موجبات نگرانی آنان را فراهم میکند.
هشدار دادگستری گیلان به پزشکانی که مطبهای خود را تعطیل کردهاند«محیطهای صنعتی» در گیلان همچنان آلوده به ویروس کرونا؛ مسئول حفظ سلامتی کارگران کیست؟نماینده ولیفقیه در استان گیلان از کمبود امکانات در بیمارستانهای استان انتقاد کرد
وی با بیان اینکه کودکان وقتی در معرض صحبتهای بزرگترها درباره ویروس کرونا قرار میگیرند با یکسری اطلاعات کوچک و کم نتیجهگیریهای وحشتناکی در ذهنشان شکل میگیرد افزود: به همین علت نخستین توصیه من به والدین که این روزها در فضای مجازی حضور مداوم دارند این است که مراقب کلام و لحن خودشان باشند.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان گیلان صحبت کردن خانوادهها با صدای بلند و در حضور کودکان مبنی بر اینکه مثلاً به علت انتشار ویروس کرونا در یکی از شهرها آژیر قرمز به صدا درآمده است را کاری اشتباه تلقی کرد و گفت: این حجم از اطلاعات نگرانکننده میتواند اضطراب کودکان را به مقدار زیادی افزایش دهد.
یحیایی با بیان اینکه این روزها پدرها و مادرها در زمان حضورشان در منزل باید وقت بیشتری برای کودکانشان بگذارند و به فعالیتهای تفریحی با آنان بپردارند ابراز داشت: نقاشی کردن یکی از روشهای بسیار مؤثری است که والدین میتوانند با هدف افزایش جرأت فرزندانشان آنان را به انجام این کار ترغیب کنند.
وی با تأکید بر اینکه والدین میتوانند برای مشارکت در نقاشی کردن فرزندانشان از سوژههایی مثل کرونا و مغلوب کردن آن استفاده کنند اظهار داشت: وقتی یک کودک با تصور اینکه کرونا را شکست داده است یک نقاشی میکشد خود به خود این حس در تخلیات و روانش نفوذ کرده و احساس آرامش و امنیت مطلوبی به او دست میدهد.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان گیلان قصهگویی والدین با موضوع شکست دادن ویروس کرونا را نیز یکی دیگر از فعالیتهای سالمی که به کاهش سطح اضطراب کودکان کمک میکند تلقی کرد و بیان داشت: شرکت دادن فرزندان در امور منزل و آشپزی کردن هم از جمله کارهایی است که به والدین توصیه میشود.
یحیایی با اشاره به اینکه والدین به ویژه مادرها در کنار دخیل کردن فرزندانشان در امور خانه نباید چندان نگران ریخت و پاش منزل باشند عنوان کرد: با انجام اینگونه از فعالیتها بخشی از انرژی روانی کودکان برطرف میشود از سوی دیگر فضای منزل نیز به دور از اخبار نگرانکننده و تلخ به سمت آرامش و امنیت کامل گرایش پیدا میکند.
انتهای پیام/614/ش
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0