64 درصد واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد کرمان کمبود نقدینگی دارند؛ وجود 742 واحد راکد و نیمه راکد در استان
۶۴ درصد واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد کرمان کمبود نقدینگی دارند؛ وجود ۷۴۲ واحد راکد و نیمه راکد در استان
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با اشاره به وجود ۷۴۲ واحد راکد و نیمه راکد در استان گفت: ۶۴ درصد این واحدهای کمبود نقدینگی دارند.
جعفر رودری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به نامگذاری شعار و اقدامات انجام شده در این راستا برای تحقق جهش تولید در استان اظهار داشت: در این زمینه و راستای اجرایی کردن مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی در استان استفاده از ظرفیتهای خالی استان در برنامه است.
وی با بیان اینکه استفاده از این ظرفیت یکی از برنامههای مصوبی است که تجربه آن را در سالهای قبل داشتیم افزود: در سال گذشته راهاندازی واحدهای راکد و نیمه فعال استان را در دستور کار داشتیم که نتایج خوبی به دنبال داشت.
وعده وزیر صنعت برای رفع موانع واحدهای تولیدی استان کرمان 70 درصد واحدهای تولیدی استان کرمان زیر ظرفیت اسمی کار میکننداستاندار کرمان: مشاغلی در منطقه داریم که هیچ تقاضایی برای آنها نیست/ توجه به مهارت آموزی الزامی است
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با عنوان اینکه سال گذشته در راستا رونق تولید هدفگذاری ما تا اندازهای محقق شده گفت: در این راستا در سال گذشته 19 واحد در شمال و 11 واحد در جنوب استان فعال شدند و در مجموع 30 واحد راکد و نیمه فعال استان در سال گذشته به چرخه تولید برگشتند.
وی با بیان اینکه فعال شدند این واحدها نسبت به راهاندازی یک واحد جدید هزینههای کمتری دارد و در میزان بهرهوری اثرگذاری زیادی دارد افزود: امسال نیز یکی از ظرفیتهای مهم در اقتصاد استان استفاده از ظرفیتهای خالی است و فعال کردن واحدهای تولیدی نیمه فعال و غیرفعال را در برنامه داریم.
رودری با عنوان اینکه در استان کرمان حدود هزار و 490 واحد تولیدی داریم که هزار و 250 واحد در شمال و 240 واحد در جنوب استان است گفت: از این تعداد 274 واحد که 18 درصد این واحدها را شامل میشود غیرفعال هستند.
وی با اشاره به اینکه 468 واحد نیز نیمهفعال هستند که با ظرفیت کامل کار نکرده و در اقتصاد استان تاثیرگذار نیستند ادامه داد: در مجموع 742 واحد راکد و نیمه راکد در استان داریم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با بیان اینکه هدفگذاری سال جاری استان فعالسازی 110 واحد غیرفعال و نیمه فعال استان است گفت: این هدفگذاری در قالب یک برنامه که متولی آن سازمان صمت شمال و جنوب استان است دنبال میشود.
وی با اشاره به اینکه دلایل تعطیلی این واحدها باید عارضهیابی شده و جزئیات مشکلات آنها مشخص شود افزود: در سالهای گذشته این اقدام انجام شده و امسال نیز مجدداً این مشکلات احصا میشود.
رودری با بیان اینکه بیشترین مشکل واحدهای استان کمبود نقدینگی بوده و 64 درصد این واحدهای تولیدی مباحث مالی را مطرح کردند عنوان کرد: هر چند مشکلات دیگری چون هزینههای بالای تولید، مباحث مالیاتی، بازار فروش، قوانین و مقررات، دریافت تسهیلات از بانکها و غیره نیز در سال گذشته احصا شده است.
انتهای پیام/511/ح
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0