امکان افزایش 5درصدی ضریب امنیت غذایی کشور در سال جهش تولید

امکان افزایش ۵درصدی ضریب امنیت غذایی کشور در سال جهش تولید
نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با افزایش سرمایهگذاری در بخش کشاورزی میتوان ضریب امنیت غذایی کشور را ۲ تا ۵ درصد در سال جهش تولید افزایش داد.
علی قلی ایمانی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره الزامات «جهش تولید» در بخش کشاورزی اظهار کرد: برای تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی به ویژه در تولید گندم نیازمند سرمایه گذاری بیشتری هستیم.
وی افزود: مهم ترین اصل برای شکل گیری جهش تولید، سرمایه گذاری به ویژه در بخش زیرساخت های توسعه سامانه های نوین آبیاری، زهکشی، مهار آب ها و توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی است.

نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران ادامه داد: در صورتی که الزامات جهش تولید یعنی افزایش سرمایه گذاری در این بخش فراهم شود شاهد جهش تولید در بخش کشاورزی و تولید گندم خواهیم بود.
ستاد ملی جهش تولید در اتحادیه های بخش کشاورزی تشکیل می شود
بخشنامه جدید وزیر اقتصاد برای تدوین نقشه راه «جهش تولید»
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با تحقق این امر و افزایش سرمایهگذاری در بخش کشاورزی میتوان ضریب امنیت غذایی کشور را 2 تا 5 درصد در سال جاری افزایش داد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.









ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0