این پرنده شش برابر گوشت میگو فسفر دارد

مصرفکنندگان استقبال چندانی از مصرف گوشت بوقلمون به عمل نمیآورند و برای توجیه این امر فرهنگ تغذیهای و گران بودن گوشت بوقلمون را ذکر میکنند. در سالهای اخیر تولید و مصرف گوشت بوقلمون در بسیاری از کشورهای اروپایی و به ویژه آمریکا از یک روند افزایشی برخوردار بوده است.
پروتئین موجود در گوشت بوقلمون از هر گوشتی بیشتر است
نمناک نوشت؛ رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی با اشاره به مزیت گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشتها، اظهار داشت: گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی در هنگام پخت از نظر حجم بر عکس گوشت مرغ، گوساله و گوسفند کم نمیشود.
وی افزود: بوقلمونهای تحت مطالعه و پرورش شامل چهار رنگ سیاه، الوان، سفید و طلایی است که از استانهای اردبیل، زنجان، آذربایجان شرقی و غربی جمعآوریشده و موردمطالعه و بررسی و رکورد برداری انفرادی در طول سالیان متمادی قرارگرفته است.
حسین لطفعلی زاده، خاطرنشان کرد: مردم روستاها نیز به دلایل مختلف از جمله بومی و اقتصادی بودن پرورش بوقلمون در منطقه و داشتن شرایط خاص فیزیولوژیکی دستگاه گوارش برای استفاده از علوفه مرتعی و پَس چَر مزارع مبادرت به نگهداری این حیوان بهصورت گلهای در جوار فعالیتهای کشاورزی و دامداری میکنند.
فسفر موجود در بوقلمون 4 برابر میگو است
وی با اشاره به میزان فسفر موجود در گوشت بوقلمون، یادآور شد: فسفر موجود در بوقلمون 4 برابر میگو است (80% عامل تشکیل کلسیم در استخوانهای بدن فسفر است) و میزان فسفر در بوقلمون 238 میلیگرم در 100 گرم است که این مسئله با توجه به پروتئین 81/28 درصدی موجود در گوشت بوقلمون بدین معنی است که پروتئین آن از هر گوشتی بیشتر است.
در گوشت بوقلمون مقدار زیادی امگا-3 وجود دارد

رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی نیز به خبرنگار تسنیم گفت:
بررسی بهترین زمان و تعداد دفعات تلقیح مصنوعی در بوقلمونهای بومی، برآورد ضرایب اقتصادی برخی صفات مهم تولیدی
در بوقلمونهای ایستگاه تاتار و همینطور تأثیر برنامههای مختلف نوری بر سن بلوغ، راندمان تولید تخم و جوجه درآوری
در بوقلمونهای بومی ایستگاه تاتار از تحقیقات اجرا شده در مرکز تحقیقات سهند قلمداد میشوند.
علیرضا فانی با اشاره به مزایای گوشت بوقلمون ادامه داد: در گوشت بوقلمون مقدار زیادی امگا-3 وجود دارد که باعث باز
شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول میشود و از مزمن شدن بیماریها جلوگیری میکند،.
رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، با اشاره به پروژههای تحقیقاتی
مصوب و اجراشده مرتبط با بوقلمون در ایستگاه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: بررسی دامنه پراکندگی
و خصوصیات فنوتیپی بوقلمونهای بومی آذربایجان، بررسی توان تولید و پتانسیل ژنتیکی بوقلمونهای آذربایجان، بررسی اثر
وزن تخم بر روی میزان جوجهدرآوری، زمان تفریخ و افزایش وزن بدن در بوقلمونهای آذربایجان شرقی، اثرات همخونی بر
صفات تولیدی و تولیدمثلی در بوقلمونهای بومی آذربایجان و بررسی پتانسیل ژنتیکی خصوصیات لاشه بوقلمونهای بومی
آذربایجان از پروژههای تحقیقاتی مصوب و اجرا شده مرتبط با بوقلمون در ایستگاه محسوب میشوند.
همچنین بخوانید:
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.








ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0