این غذاها را هرگز دو بار گرم نکنید

گرم کردن غذاها برای بار دوم و در مورد برخی اقلام خوراکی بلامانع است
اما در مورد بعضی دیگر از مواد غذایی، به ھیچ وجه کار درستی نبوده و شما را با مشکلات جدی سلامت مواجه میکند.
نکته جالب اینجاست که اکثر ما نمیتوانیم باور کنیم که این مواد غذایی میتوانند برای ما خطرناک باشند. اما واقعیت این است که این مواد غذایی در اثر گرم شدن مجدد، تغییر ماھیت داده و ارزش غذاییشان دستخوش تغییرات اساسی میشود.
چغندر: حاوی نیترات است که با گرم کردن به نیتریت تبدیل شد و برای بدن بسیار مضر است.

مرغ: ساختار پروتئینی مرغ بعد از گرم کردن مجدد، تغییر میکند و منجر به مشکلات گوارشی میشود. در واقع، مرغ پروتئین بیشتری نسبت به گوشت قرمز دارد. اگر مقداری از مرغ وعده قبل باقی مانده است، بھتر است آن را به صورت سرد میل کنید و یا اگر ھم ترجیح میدھید که گرم باشد، بھتر است که روی حرارت کم، گرم شود.
سیب زمینی: سیبزمینی اگر مجددا گرم شود نه تنھا ارزش تغدیهای آن به میزان قابل توجھی کاھش پیدا میکند بلکه برای بدن، سمی است. بلافاصله پس از پخت آن را مصرف کنید و یا اینکه آن را سرد سرو کنید.
بخوانید….
برچسب ها :اوا البرزخبر ، چغندر ، دوبار ، گرم کردن غذا ، مرغ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0