بایدهای تغذیهای روزهداران در ماه مبارک رمضان

آوا البرز-یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف مواد پروتئینی در ماه مبارک رمضان مانع از تحلیل عضلانی روزهداران میشود.
رزا حمیدپور گفت: روزهداران در ماه مبارک رمضان حتما به مصرف پروتئین توجه ویژهای داشته باشند، زیرا مصرف مناسب این ماده غذایی
مانع از تحلیل عضلانی میشود.
او میگوید: مواد پروتئینی در گوشت، مرغ و ماهی وجود دارد اما حبوبات نیز منبع فراوان آن هستند بنابراین مصرف حبوبات و غلات

میتواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد.
این کارشناس ارشد تغذیه گفت: مواد غذایی براساس ویتامینها، پروتئینها و مواد معدنی به ۶ گروه تقسیم میشود.
او میگوید: این شش گروه شامل نان و غلات، میوهها، سبزیجات، لبنیات، گوشت و حبوبات میشود.
حمیدپور گفت: بهتر است نیمی از غلات مصرفی هر نفر، سبوسدار باشد و مصرف مناسب میوهها و سبزیجات باعث تامین ویتامین C و پیشساز ویتامین A می شود که موجبات تقویت سیستم ایمنی بدن را رقم میزند.
او میگوید: بهتر است روزهداران از لبنیات کمچرب استفاده کنند.
بخوانید…
برچسب ها :آوا البرز خبر ، تغذیه ، روزه داران ، ماه رمضان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0