تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
کد خبر : 143456

سیر و پیاز رفلاکس معده را تشدید می‌کند

سیر و پیاز رفلاکس معده را تشدید می‌کند

سمیه خیاطیان، فوق تخصص کبد و گوارش در رادیو سلامت درباره چگونگی ایجاد زخم‌های گوارشی بیان کرد:

ابتدا در دستگاه گوارش التهاب ایجاد می‌شود که این التهاب در طولانی مدت باعث آسیب به بافت مخاطی شده، و هنگامی که آسیب وارد شده، بیش از ۵ میلی‌متر شود، آن وقت به آن زخم گوارشی می‌گوییم.

او همچنین  علت اصلی ایجاد زخم‌های گوارشی را مبتلا شدن به عفونت میکروب اچ پیلوری و مصرف خودسرانه و طولانی مدت مسکن‌ها دانست و افزود:

داروهای مسکن در دسترس مانند ایبوپروفن، ژلوفن و مفنامیک اسید، باید محدود مصرف شوند، اما در صورت مصرف حتماً تحت نظر پزشک معالج مصرف شود.

این فوق تخصص کبد و گوارش با اشاره به علائم زخم‌های گوارشی مانند درد سر دل، درد معده، سیری زودرس، استفراغ خونی، و مدفوع خونی ادامه داد:

گاهی اوقات زخم‌های گوارشی بدون علامت هستند و فرد ممکن است با خونریزی گوارش به بیمارستان مراجعه کند.

وی پرهیز از مصرف غذاهای آماده و فراوری شده، و همچنین مصرف غذاهای چرب و کم ادویه را ضروری دانست و توصیه کرد:

افراد سیگار و الکل را کنار بگذارید و مصرف نوشابه و غذاهای آماده را به حداقل برسانید تا درد معده کمتری را تجربه کنید.

خیاطیان زمینه ژنتیک و سابقه خانوادگی سرطان‌های گوارشی در اقوام درجه یک را از عوامل خطر دانست و ادامه داد:

این افراد باید هر چند وقت یک بار غربالگری انجام دهند.

این فوق تخصص کبد و گوارش در پایان با تأکید بر تغذیه مناسب، رعایت بهداشت دست و بهداشت مواد غذایی، انجام ورزش و فعالیت بدنی خاطرنشان کرد:

سبک زندگی سالم، سبب پیشگیری از اکثر بیماری‌ها از جمله بیماری‌های گوارشی و درد معده می‌شود.

منبع: مشرق

بخوانید…

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.