تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
کد خبر : 144285

بعد از خوردن سیر این اتفاقات در بدنمان رخ می دهد!

بعد از خوردن سیر این اتفاقات در بدنمان رخ می دهد!
سیرسیر تجمع پلاکت‌ها را در خون مهار می‌کند.
همچنین به نظر می‌رسد به وسیله شل کردن مستقیم عضلات صاف،‌ مقاومت عروقی را کاهش دهد و برای تصلب شرایین، افزایش فشارخون و افزایش سطح کلسترول موثر است.
در طب مردمی به صورت خوراکی برای رفع التهاب دستگاه تنفسی، سیاه سرفه و برونشیت مصرف می‌شود.
همچنین از آن برای بهبود ناراحتی‌های گوارشی به خصوص مشکلات هاضمه همراه با نفخ و اسپاسم گوارشی استفاده می‌شود.
سایر موارد استفاده از سیر شامل دردهای قاعدگی، دیابت و تونیک در بیماری‌های مختلف که همراه با ضعف باشد، است.
از ان به شکل موضعی برای درمان زگیل، میخچه، پینه،‌ التهاب گوش، درد عضلانی، دردهای عصبی، آرتریت و سیاتیک استفاده می‌شود.
بنابر اعلام دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، این گیاه در طب سنتی با نام ثوم یا سیر شناخته می‌شود.
طبیعت آن گرم و خشک است و خواص آن شامل مسهل بلغم و سوداء و صفرا و اخلاط سوخته، مدر، جلابخش پوست است و جهت مفاصل و امراض بلغمی و سوداوری مفید است.
در دستگاه گوارش جهت قولنج و بواسیر مصرف می‌شود. برای جنون، صرع، سردرد مزمن، درد شقیقه و جهت وسواس سوداوی آن را مفید دانستند.
 محرک باد شکم و برای چشم مضر است چون آن را خشک می‌کند.

این گیاه جهت درد مفاصل مفید است و نقرس و درد کمر را بهبود می‌بخشد.

جهت تنگی نفس، تقویت قلب، خارش تن، منع ریختن موی و با حنا جهت سیاه کردن آن نیز به کار می‌رفت.

التیام زخم کهنه و بهبود ترک خوردگی دست و پا نیز از اثرات دیگر سیر است.

سیر ایجاد کننده اندوه زیاد، پیچش شکم و دل بهم خوردگی، کاهنده میل جنسی در افراد گرم مزاج است و در افراد سرد مزاج میل جنسی را افزایش می‌دهد.

بدل آن تربد، هلیله زرد و بنفشه و مصلح آن شکر است.

افرادی که داروی وارفارین، آسپرین،‌ یا داروهای ضد پلاکتی دیگر یا عوامل حل کننده لخته مثل هپارین را مصرف می‌کنند ممکن است با مصرف سیر و سایر مشتقات تهیه شده از آن دچار افزایش زمان خونریزی شوند.

در مصرف همزمان این دو فرآورده باید با پزشک مشورت کنند.

مصرف آن با داروهای مهار کننده پروتئاز منع شده است.

گاهی ممکن است واکنش‌های حساسیتی مانند التهاب پوست و یا حملات آسمی پس از استنشاق پودر دارو بروز کند.

افرادی که به پیاز یا لاله حساسیت دارند ممکن است به سیر نیز حساسیت داشته باشند.

مصرف سیر و فرآورده‌های حاوی آن با معده خالی ممکن است باعث ایجاد سوزش سر دل، تهوع، استفراغ و اسهال شود.

مصرف مقادیر زیاد از آن ممکن است باعث افزایش خطر خونریزی پس از جراحی شود.

در افراد با آلرژی نسبت به سیر نباید از این ماده مصرف شود.

همچنین حداقل ۱۰ روز قبل از اعمال جراحی نیز مصرف سیر باید قطع شود.

منبع: بهداشت نیوز

بخوانید…

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.