تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹
کد خبر : 34802

توانایی کامل شرکت‌‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی برای ساخت "کیت‌های تشخیص کرونا"

توانایی کامل شرکت‌‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی برای ساخت "کیت‌های تشخیص کرونا"

توانایی کامل شرکت‌‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی برای ساخت "کیت‌های تشخیص کرونا"

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری با اشاره به همکاری مشترک ستاد توسعه زیست‌فناوری و اداره کل آزمایشگاه‌های سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت از تلاش ایران برای ساخت کیت تشخیص ویروس کرونا خبر داد.

توانایی کامل شرکت‌‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی برای ساخت "کیت‌های تشخیص کرونا" – اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ پیش‌بینی بروز بیماری کرونا به نام «ووهان-400 » حدود 40 سال پیش به عنوان یک سلاح بیولوژیک، یکی از سوالاتی است که این روزها در دنیا مطرح است. بیماری با شیوع بالا و سخت که با همه‌گیری در چین آغاز و بیشتر کشورها را درگیر کرد.

واگیری این بیماری به ایران هم رسید. روز گذشته هم خبری مبنی بر ورود کیت‌های تشخیصی کرونا به کشور منتشر شد. کیت‌های تشخیصی که سازمان بهداشت جهانی از انبار دارو و تجهیزات پزشکی سازمان جهانی بهداشت در امارات تحویل گرفته و به انستیتو پاستور ایران تحویل داده است.

اما دانش‌بنیان‌هایی در کشور هستند که در زمینه تولید کیت‌های تشخیصی فعالیت می‌کنند. این شرکت‌ها می‌توانند با تولید این کیت‌ها نیاز کشور به ورود کیت‌های تشخیصی را رفع کنند.

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به همکاری مشترک ستاد توسعه زیست‌فناوری و اداره کل آزمایشگاه‌های سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تولید کیت‌های تشخیصی کرونا ویروس، گفت: بر اساس این همکاری مشترک قرار است با استفاده از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان، کیت‌های تشخیصی را در داخل کشور تولید کنیم.

به گفته قانعی، به زودی فراخوان تولید این کیت‌ها برای مشارکت دانش‌بنیان‌های توانمند اعلام خواهد شد. هر شرکتی که در بازه زمانی کوتاه مدت و با بهترین کیفیت، کیت‌های تشخیصی را تولید کند، در این طرح حمایت می‌شود.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: سازمان غذا و دارو هم کار استانداردسازی و ارائه تاییدات این کیت‌ها را به عهده گرفته است و هیات امنای ارزی این سازمان، برای خرید این کیت‌ها در دانشگاه‌ها اقدام می‌کند.

وی افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم متولی حمایت از دانش‌بنیان‌ها می‌شود و هر شرکتی که بتواند بهترین کیت را تولید کند مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

قانعی در ادامه بیان کرد: این کیت‌های تشخیصی قرار است برای تشخیص آنفلوآنزاهای واگیردار هم مورد استفاده قرار گیرد.

بخشنامه ویژه حفاظت از زندان‌ها در مقابل کرونا ابلاغ می‌شودادعای فوت 50 نفر بر اثر کرونا در قم تکذیب شد/شرایط در قم و چند شهر دیگر به ثبات رسیده است

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.