خواص بینظیر یک گیاه معطر/ از کاهش درد دندان تا مفاصل
سبزی ترخون یکی از گیاهان معطر پر استفاده در صنایع غذایی بوده و از این گیاه بطور گسترده در صنعت تولید مواد اولیه آشپزی و همچنین کنسروسازی استفاده میشود.
سبزی ترخون یکی از گیاهان معطر پر استفاده در صنایع غذایی بوده و از این گیاه بطور گسترده در صنعت تولید مواد اولیه آشپزی و همچنین کنسروسازی استفاده میشود.
ترخون به دلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از گذشته، به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده و سبب کاهش فشارخون هم میشود.
در طب سنتی از این گیاه به عنوان کاهش دهنده درد دندان و دارای خاصیت ضد کرم یاد شد
از مهمترین خواص ترخون کاهش درد دندان و لثه است، در واقع، جویدن ترخون باعث جلوگیری از خونریزی لثه و التیام زخمهای دهان میشود. علت تسکین درد دندان به خاطر وجود مادهای موسوم به اوژنول است که در سبزی ترخون وجود دارد.
مصرف ترخون برای درد مفاصل مفید بوده، بهتر است همراه غذا خورده شود و کوبیده آن بهصورت ضماد استفاده گردد.
بخوانید………
- چگونه زعفران را ارزیابی کنیم؟
- این گیاه عامل کاهش احتمال سکتهها و مشکلات خطرناک قلبی
- بلایی که تلفن همراه سر پوست صورتتان میآورد!
- رفع سردی معده و شادابی پوست فقط با یک سبزی
- هشدار جدی درباره خرید روغن کنجد | این روغن ها اصل نیست
- آیا میتوان جلوی سفیدشدن موها را گرفت
- مصرف این خورشت برای همیشه به بیماری قند خون پایان می دهد
- به ازای هر سال زودتر رسیدن به این دوران ۷ سانتی متر از قد کم می شود
- احتمال ابتلا به آلزایمر در این افراد بالاتر است
برچسب ها :آوا البرز خبر ، اشتهاآور ، ترخون ، درددندان ، فشارخون ، کنسرو سازی ، گیاه معطر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0