تاریخ انتشار : جمعه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱
کد خبر : 110166

درباره تب کریمه کنگو بیشتر بدانید

درباره تب کریمه کنگو بیشتر بدانید

آوا البرز-آقای توکلی گفت: اولین بار در سال ۱۹۴۵-۱۹۴۴ ابتلای ۲۰۰ نفر در شبه جزیره کریمه و در سال ۱۹۵۶ کشف علایم مشابه

در کشور کنگو منجربه شناسایی و نامگذاری این بیماری گردید و در  ایران اولین بار در سال ۱۹۷۵ در مطالعه در مناطق

دریای خزر و آذربایجان شرقی شناسایی شد.

او گفت: بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام و عامل بیماری از خانواده بانیاویریده (Bunyaviridae) و جنس نایرو

ویروس (Nairovirus) است.

آقای توکلی می گوید: ویروس در دمای ۵۶ درجه به مدت ۳۰ دقیقه از بین می رود و در خون به مدت ۱۰ روز در

دمای ۴۰ درجه مقاومت می‌کند.

او گفت: ویروس در برابر ضدعفونی کننده‌ها خصوصا ترکیبات اسیدی مقاومت ندارد بنابراین در محیط اسیدی ایجاد

شده پس از جمود نعشی در گوشت از بین می‌رود.

او گفت: گروه‌های در معرض خطر شامل دامداران، چوبداران، دامپزشکان، سلاخان، قصابان و کشتارگاه ها، پزشکان،

پرستاران، بهیاران بیمارستان‌ها رستوران‌ها و کبابی‌ها است.

آقای توکلی گفت: دام‌ها به ندرت علایم کلینیکی نشان میدهند و در اثر عفونت خونی تب به مدت یک هفته در دام

دوام می‌یابد و پس از آن به عنوان ناقل بیماری ویروس را از خود دفع می‌کند.

اهم اقدامات انجام شده در البرز

او گفت:  ۴۱۶۸ لیتر سم و توزیع بین دامداران (به صورت رایگان) از طریق رایزنی گسترده جهت جذب اعتبارات استانی

و کشوری تهیه  شده است.

او می گوید:  رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و پیشگیری از تب کریمه کنگو در ضوابط حمل دام و صدور مجوز‌های مربوطه
کنترل بهداشتی در کشتارگاه‌های دام و عدم اجازه کشتار و ذبح غیر مجاز دام الزامی است.

به گفته مدیر کل دامپزشکی البرز برای کنترل بیماری و عدم انتقال به انسان هماهنگی لازم برای نگهداری لاشه به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه کشتارگاه ها انجام شده است.

بیشتربخوانید:
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.