ریواس را خام بخوریم بهتر است یا پخته؟
دکتر هادی عبدالله زاد با اشاره به ارگانیک بودن گیاهان خودروی بهاری بیان کرد:
این گیاهان بدون هرگونه کود و مواد شیمیایی در دل طبیعت پرورش مییابند و همین امر ارزش غذایی آنها را چند برابر کرده است.
وی اضافه کرد:
ریواس منبع غنی فیبر هستند و مصرف آنها می تواند موجب کاهش اختلالات دستگاه گوارش شود.
او همچنین گفت:
فیبر ریواس خاصیت پِرِبیوتیکی دارد، به این صورت که می توانند میکروارگانیسم های مضر دستگاه گوارش فرد را کاهش دهد.
عبدالله زاد گفت:
همچنین فیبر این گیاهان موجب کاهش سطح قند و چربی خون می شود و از این جهت مصرف آنها می تواند برای بیماران قلبی و دیابتی بسیار مفید باشد.
وی بیان کرد:
فیبر این گیاهان همچنین موجب بهبود حرکات دستگاه گوارش شده و از بروز یبوست جلوگیری می کند.
وی خاطرنشان کرد:
در کنار خواص مشترک، این گیاهان هریک خواص ویژه خود را هم دارند، بطور مثال قارچ منبع خوبی از پروتئین و ویتامین D است.
عبدالله زاد با بیان اینکه نباید در مصرف گیاهان خودروی بهاری زیاده روی شود، گفت:
این گیاهان در کنار فواید بسیار، در صورت استفاده زیاد بویژه برای بیماران مبتلا به بیماری های خاص می توانند آسیب رسان باشند.
وی افزود:
بطور مثال ریواس اسید اگزالات بالایی دارد که مصرف آن برای بیماران سنگ کلیه میتواند مشکل ساز شود، بنابراین افراد بیمار باید در مصرف این گیاهان احتیاط کرده و سایر افراد هم در مصرف آنها زیاده روی نکنند.
این متخصص تغذیه با تاکید بر مصرف این گیاهان بصورت آبپز، گفت:
این گیاهان بصورت خام هم قابلیت مصرف دارد، اما برای بهره مندی از خواص هرچه بیشتر آنها بهتر است در انواع غذاها مانند آش ها، بورانی و خورش ها نیز از آنها استفاده شود.
وی اظهار کرد:
سرخ کردن این گیاهان به هیچ عنوان توصیه نمی شود، چرا که تمام خواص آنها را از بین برده و با توجه به استفاده از روغن، مصرف چنین خوراکی هایی مضر خواهد بود.
منبع: بهداشت نیوز
بخوانید…
برچسب ها :آوا البرز خبر ، ریواس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0