تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴
کد خبر : 135559

شربت‌های مفید برای جلوگیری از گرمازدگی

شربت‌های مفید برای جلوگیری از گرمازدگی

دبیر انجمن تغذیه البرز با اشاره به این که در فصول گرم سال به دلیل شدت گرمای هوا، قوت هاضمه معده کاهش می‌یابد گفت:

در تابستان و هوای گرم باید از غذاها و نوشیدنی‌های سبک که هضم راحتی دارند استفاده کرد.

او افزود:

از علائم گرمازدگی تغییر در حالت رفتار، تهوع و استفراغ، قرمزی پوست، تنفس سریع و پی در پی، ضربان قلب نامنظم و افزایش دمای بدن به بیش از ۳۹ و ۴۰ درجه سانتیگراد است که این علائم معمولاً در کودکان، افراد سالخورده، بیماران خاص و کسانی که تجربه فعالیت و قرار گرفتن طولانی در معرض گرما را نداشتند، بیش‌تر مشاهده می‌شود.

شربت سکنجبین و تخم کاسنی:

برای تهیه سکنجبین سه پیمانه شکر را با چهار پیمانه آب و یک پیمانه سرکه انگوری یا سرکه سیب بجوشانید،

کمی از شربت را با یک قاشق چایخوری تخم کاسنی خیس خورده و یک لیوان آب بنوشید.

شربت عناب و زرشک:

۱۰عدد عناب را له کنید با دو قاشق غذاخوری زرشک در یک و نیم لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان بماند سپس مواد را صاف کرده و با یک قاشق غذاخوری شکر شیرین کنید و خنک بنوشید.

شربت خاکشیر و آبلیمو:

دو قاشق غذاخوری خاکشیر خیسانده را در جایخی بریزید، دو قاشق غذاخوری شکر، دو عدد لیمو تازه و یک لیوان آب را هم بزنید و یک مکعب خاکشیر یخ زده در آن بندازید و بعد از هم زدن میل کنید.

شربت به‌لیمو:

برای تهیه این شربت پیمانه شکر را با یک پیمانه آب کمی بجوشانید،

سپس یک پیمانه آب لیمو بیفزایید و بعد از کمی جوشیدن خاموش کنید، این شربت را با آب خنک رقیق و نوش جان کنید.

دوغ ترش و تخم شربتی:

دو قاشق غذاخوری تخم شربتی را در خیس کنید، با یک لیوان دوغ ترش رقیق مخلوط کنید و خنک بنوشید.

بخوانید…

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.