تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵
کد خبر : 38124

کشف 153 هزار ماسک و 2250 لیتر مواد ضد عفونی طی یک هفته در استان تهران

کشف 153 هزار ماسک و 2250 لیتر مواد ضد عفونی طی یک هفته در استان تهران

کشف ۱۵۳ هزار ماسک و ۲۲۵۰ لیتر مواد ضد عفونی طی یک هفته در استان تهران

رئیس سازمان صنعت استان تهران از ٦ فقره تخلف طی یک هفته اخیر در استان خبر داد و گفت: مجموعا بیش از ١٥٣ هزار ماسک و ۲۲۵۰ لیتر مواد ضدعفونی کننده بهداشتی احتکار شده کشف شده است.

– اخبار اقتصادی –

یدالله صادقی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص میزان تخلفات صورت گرفته از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور تا کنون اظهار داشت: با توجه به گشت های ویژه مشترکی که با تعزیرات، وزارت اطلاعات، پلیس امنیت اقتصادی و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی انجام شده، ٤ فقره تخلف از ٤ اسفند ماه تا امروز کشف و ضبط شده است.

وی با بیان اینکه تخلفات و احتکارهایی که انجام می شود توسط شبکه عای غیر رسمی یا همان دلالان و واحد های غیر مجاز انجام شده و به تولید کننده مربوط نمی شود، گفت: اولین فقره تخلف مربوط به احتکار ٥٤ هزار ماسک بوده که پرونده به تعزیرات منتقل و ماسک ها نیز تحویل دانشگاه علوم پزشکی شده است. دومین مود تخلف نیز مربوط به کشف ٨ میلیون دستکش و ماسک بوده که البته بیشتر آن دستکش های لاتکسی است که این اقلام به هیئت امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت تحویل داده شده است.

رئیس سازمان صنعت استان تهران ادامه داد: یکی دیگر تخلفات ثبت شده در مربوط به ٢ هزار و 250 لیتر انواع مواد ضدعفونی کننده بوده که این فقره نیز نحویل هیئت امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت شده است. همچنین در چهارمین فقره نیز ٥ هزار ماسک تقلبی تولید شده در واحدهای غیر مجاز بوده که پلیس امنیت قضایی این پرونده را تحویل مراجع قضایی داده است.

وی با بیان اینکه از ٤اسفند ماه تا کنون دو فقره تخلف دیگر نیز ثبت شده که توسط دستگاه های امنیتی و پلیس امنیت اقتصادی انجام شده و در قالب گشت مشترک نبوده است، خاطر نشان کرد: یکی از این موارد ضبط ٧٧ فقره ماسک بوده که توسط دستگاه های امنیتی در شهرری انجام شده و پرونده تحویل تعزیرات و ماسک ها نیز به دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده شده است.

صادقی در خصوص مواد شوینده و ضد عفونی کننده و تأمین و توزیع آن در سطح تهران نیز افزود: برخی از مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل بوده که توزیع آن به عهده وزارت بهداشت است ولی در خصوص سایر مواد ضد عفونی کننده و بهداشتی از جمله وایتکس، صابون های مایع و جامد، لکه برهاو … هیچ مشکلی وجود ندار و مردم شاهد تو یع گسترده آن هستند.

وی ادامه داد: هر واحد تولیدای هر دو نوع مواد ضدعفونی کننده را تولید می کنند اما برای مواد ضدعفونی کننده الکلی وزارت بهداشت سهمیه بندی کرده و بر اساس آن تولیدات را اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت دریافت و با تحویل به به واحدهای پخش، در داروخانه ها توزیع می شود.

رئیس سازمان صنعت در پاسخ به این سوال که چرا هنوز با توجه به افزایش تولید، میزان مواد ضدعفونی کننده الکلی کم است، گفت: تاکنون سابقه این میزان مصرف برای این مواد ضدعفونی کننده نبوده ولی دستورات لازم برای افزایش تولید آن از ابتدای شیوع ویروس کرونا داده شده است ولی میزان تولید به حجم الکلی که به واحدهای تولیدی تخویل داده می شود، بستگی دارد.

صادقی در پایان گفت: از روز گذشته با توجه به هماهنگی هایی که بین اداره مل تحهیزات پزشکی وزارت بهداشت و بخش صنایع غذایی و بهداشتی وزارت صنعت شده تولیدات اقزایش یافته و از روز گذشته نیز توزیع اقلام بهداشتی الکلی شروع شده و دو روزهای آینده نیز بهتر خواهد شد. حتی محوز موقت سه ماهه نیز به واحدهایی که تولید مواد ضدعفونی بر پایه الکل نداشتند نیز برای تولید بیشتر، داده شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.