برگزاری دوره های تخصصی هوانوردی در فرودگاه پیام

دوره های تخصصی هوانوردی به صورت کامل در فرودگاه بین المللی پیام با اعطا گواهینامه خلبانی و طبق استانداردهای بین المللی در حال انجام است.

نزدیک بودن به پایتخت، ارتقاء سطوح پروازی، سیستم های به روز ناوبری هوایی و دارا بودن بزرگ ترین باند پروازی به طول چهار کیلومتر، از جمله مزایایی است که پیام را تبدیل به قطب آموزش خلبانی و هوانوردی کشور کرده است.

هم اکنون پنج مرکز آموزش خلبانی در فرودگاه پیام فعالیت دارند و روزانه به طور میانگین بیش از ۸۰ پرواز آموزشی در این فرودگاه انجام می شود.

همچنین در زمان حاضر بیش از ۲ هزار متقاضی و علاقه مند حوزه صنعت هوایی در مدارس این فرودگاه مشغول به آموزش هستند.

کاپیتان شریفیان البرزی مدیر عامل مرکز آموزش هوانوردی پارسیس گفت: علاوه بر داشتن شرایط جسمی و سلامت روانی هر دانشجو ملزم است که کلاس های تئوری خلبانی از جمله هواشناسی، آیرودینامیک، ناوبری هوایی، مقررات وزن و تعادل، قابلیت های پرواز، موتور سیستم، نحوه کار با کامپیوتر پرواز و نیز محاسبات نقشه خوانی و فیزیولوژی پرواز را فرا گیرد.

وی اضافه کرد: دوره های عملی نیز پس از گذراندن دوره های تئوری برگزار که در این دوره ها متقاضیان ملزم به ۵۰ ساعت پرواز آموزشی به همراه استاد خلبان و نیز به صورت مستقل هستند که در پایان با گذراندن دوره های مختلف به صورت تئوری و عملی مدارکی از جمله گواهینامه شخصی،گواهینامه تجاری، اجازه پرواز کور و گواهینامه آموزش خلبانی می شوید.

شریفیان گفت: پارسیس از جمله مراکز آموزش خلبانی است که از سال ۸۹ فعالیت خود را آغاز و هم اکنون در این مرکز دوره های خلبانی، دیسپچری و مهمانداری برگزار می شود.

بیشتر بخوانید:

چگونه خلبان شویم؟

وي با بيان اينكه گواهينامه هاي صادر شده از مركز آموزش خلباني پارسيس مستقر در فرودگاه پيام بين المللي است ادامه داد: ما زير مجموعه سازمان هواپيمايي كشوري هستيم به همين منظور گواهينامه هاي صادره از اين مركز در كشور و خارج از كشور داري اعتبار هستند.
شريفيان در بخش ديگري از سخنان خود به جذب دانش آموختگان اين مركز آموزش خلباني به ايرلاين ها اشاره و تاكيد كرد:
بخش قابل توجهي از فارغ التحصيلان اين مركز آموزشي در بسياري از ايرلاين هاي داخلي و خارجي هم اكنون مشغول به فعاليت هستند.
وي با بيان اينكه يكي از فاكتورهاي اصلي براي اين شغل داشتن علاقه است افزود:همچنين افرادي كه قصد وارد شدن براي آموزش هاي خلباني را دارند بايد در ابتدا از فاكتورهايي مانند معاينه پزشكي را انجام و دوره هاي آموزش تردد در رمپ پروازي را نيز ديده باشند.
مدير عامل شركت پارسيس با بيان اينكه دانشجويان بايستي ٨٢٥ ساعت در مجموع در كلاس هاي مختلف تئوري و عملي حاضر شوند عنوان كرد: با توجه به گرفتن مجوز ايرتاكسي و راه اندازي آن در آينده نزديك بسياري از اين دانشجويان مي توانند جذب اين پروژه شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.