آیا در لبنیات پرچرب از روغن پالم استفاده می شود؟
مفید کارشناس صنعت لبنیات گفت:کاهش و افزایش چربی در محصولات لبنی با استحصال چربی شیر انجام می شود.
وحید مفید در پاسخ به این سوال که آیا در شیر، ماست و به طور کل لبنیات پرچرب ازروغن پالم استفاده می شود، اظهار کرد:در حال حاضر هیچ یک از شرکت های تولیدمحصولات لبنی، محصولات دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت و پروانه کاربرد علامت استاندارد، برای استفاده از روغن پالم یا چربی گیاهی ندارند.
یعنی بر اساس توصیه هایی که برای استفاده از محصولات کم چرب وجود دارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کم چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می شود.
وی ادامه داد:در واقع کارخانه هایی که دارای پروانه ساخت و علامت استاندارد هستند،
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اضافه کرد:کاهش و افزایش چربی در محصولات با استحصال چربی شیر انجام می شود. یعنی بر اساس توصیه هایی که برای استفاده از محصولات کم چرب
وجوددارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کم چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می شود.
بیشتربخوانید
- راهکارهای تغذیهای طب ایرانی برای ماه رمضان
- شرط جدید مجلس برای حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۱
- ظرفیتهای گروههای جهادی برای محرومیتزدایی در استان البرز بهکارگیری میشود
- حضور 350 دانشجو در اردوی جهادی عهد خدمت بسیج دانشجویی استان قم
- ظرفیتهای گروههای جهادی برای محرومیتزدایی در استان البرز بهکارگیری میشود
- گروه جهادی خشتهای مهربانی مرهمی بر زخم بیسرپناهی خانواده محروم گیلان غربی شد
- دولت اجازه حذف ارز ترجیحی دارو بدون جبران هزینهها را ندارد
برچسب ها :آو البرزخبر ، استان البرز ، لبنیات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0