تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۷:۳۴
کد خبر : 106874

آیا در لبنیات پرچرب از روغن پالم استفاده می شود؟

آیا در لبنیات پرچرب از روغن پالم استفاده می شود؟

مفید کارشناس صنعت لبنیات گفت:کاهش و افزایش چربی در محصولات لبنی با استحصال چربی شیر انجام می شود.

وحید مفید  در پاسخ به این سوال که آیا در شیر، ماست و به طور کل لبنیات پرچرب ازروغن پالم استفاده می شود، اظهار کرد:در حال حاضر هیچ یک از شرکت های تولیدمحصولات لبنی، محصولات دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت و پروانه کاربرد علامت استاندارد، برای استفاده از روغن پالم یا چربی گیاهی ندارند.

یعنی بر اساس توصیه هایی که برای استفاده از محصولات کم چرب وجود دارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کم چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می شود.

وی ادامه داد:در واقع کارخانه هایی که دارای پروانه ساخت و علامت استاندارد هستند،

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اضافه کرد:کاهش و افزایش چربی در محصولات با استحصال چربی شیر انجام می شود. یعنی بر اساس توصیه هایی که برای استفاده از محصولات کم چرب

وجوددارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کم چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می شود.

بیشتربخوانید
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.