تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰
کد خبر : 78645

رکورد تعداد مخاطب در تاریخ ایران شکسته شد

رکورد تعداد مخاطب در تاریخ ایران شکسته شد

رکورد تعداد مخاطب در تاریخ ایران شکسته شد

مدیرمرکز روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت ارشاد با اشاره به فرصت‌سازی فرهنگی در ایام قرنطینه کرونایی، از استقبال کم‌نظیر مردم وهنرمندان از طرح‌های فرهنگی-هنری سخن گفت.

رکورد تعداد مخاطب در تاریخ ایران شکسته شد – اخبار فرهنگی –

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، همایون امیرزاده، مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد، در برنامه رادیو گفت‌وگو با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه در ایام شیوع ویروس کرونا گفت: وزات ارشاد چهار سیاست را در نظر گرفت که راهبری پنج‌گانه رسانه‌ها و فضای مجازی، ترویج فرهنگ فاصله گذاری اجتماعی، تبلیغ برای ماندنِ در خانه و استفاده حداکثری از ظرفیت فرهنگ و هنر را دربر گرفت.

همایون شجریان و کنسرتی از روی رفع تکلیف/ نارضایتی مخاطبان

وی ادامه داد: در این راستا مدیریت کمیته اطلاع رسانی، اجرای برنامه‌های فرهنگی و شبکه سازی تولیدات طرح ریزی شد و بالغ بر سه هزار هنرمند با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه شدند تا تولیدات ایام قرنطینه بخوبی در اختیار مردم قرار گیرد.

مخاطبان میلیونی در کنسرت‌های آنلاین

امیرزاده پخش کنسرت‌های آنلاین با جذب مخاطبان میلیونی را از توفیقات این روزها دانست و تئاتر برخط و پویش‌های مردمی را از دیگر رخدادهای نوظهور این دوران عنوان کرد.
پویش «زندگی از نو» حدود 3هزار و 500 اثر را گردآوری کرد و روزانه به پنج اثر جایزه یک میلیون تومانی داده و مبلغ 100 میلیون تومان برای تولیدات مردمی هزینه شد. همچنین تمامی مراکز در معرض خطر در این ایام تعطیل و برنامه‌ریزی شد تا محیط‌های امن و سالم را جایگزین شود.

35 کنسرت در استان‌ها

بنابه گفته این مقام مسئول در وزارت ارشاد؛ «مقابله با شایعات» از دیگر اقدامات مهم در روزهای قرنطینه و مواجهه با آسیب سخت بیماری کووید 19 بود و در این راستا رسانه‌ها همکاری شایسته‌ای با این وزارتخانه داشتند.

امیرزاده معتقد است: شرایط بحران در فضایی آرام در حال سپری است و در آستانه مهار این بیماری قرار داریم. یقیناً اگر همراهی اصحاب رسانه و فرهنگ نبود، این دوران سخت تا مرحله کنونی به سرانجام نمی‌رسید.

زندگی با کرونا

وی در بخشی دیگر از این گفتگوی رادیویی با اشاره به مخاطبان 20 میلیون نفری کنسرت‌های آنلاین در تهران اظهار کرد: 25 تا 30 کنسرت هم در استان‌ها برپا شد. بر اساس مطالعات پزشکی و روانی، زندگی در پساکرونا به شرایط قبل باز نمی‌گردد؛ البته این نگاه بنابر ناامیدی نیست و متوجه همه کشورها است. امروز کرونا پا به عرصه زندگی بشر گذاشته و فردا اتفاقی جدید در انتظار ماست. امروز که مناسبات متاثر از این بیماری مبهم و ناآشناست، فضای مجازی دنیای امنی برای ارتباطات و ارائه محصولات فرهنگی است.

امیرزاده با بیان این مطلب افزود: معاونت‌های تخصصی وزارت ارشاد مکلف به ارائه برنامه‌های جدید تا پایان عمر دولت فعلی هستند و نظام بودجه و عملکرد، ضمن بررسی این برنامه‌ها و رویکرد پیشین، میزان تحقق اهداف کلان وزارتخانه را در فضای مجازی مورد سنجش قرار می‌دهند. در شرایط کنونی علاوه بر اتخاذ تمهیدات جدی در فضای مجازی، نیازمند توانمندسازی دولتی هستیم. به عنوان مثال در حوزه تئاترهای برخط یا کنسرت‌های موسیقی، اگر صداوسیما و شهرداری در کنار ما نبودند و هنرمندان نق‌آفرینی نمی‌کردند، توفیق کنونی حاصل نمی‌شد.

وی با بیان این مطلب، لزوم تسهیل‌گری را از سوی نهادهای حاکمیتی در آینده مورد تاکید قرار داد و گفت: در این راستا اگر قرار است فضای مجازی برای تولید فرهنگی در اختیار یک مجموعه قرار گیرد، نباید دریغ شود. همچنین یادآوری می‌کنیم پویش "زندگی از نو"، "مشاهنر"، "عبور از کرونا با کتاب" و "کتاب در خانه" برای اولین بار تجربه شد و بسیار شیرین بود.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.