تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۹
کد خبر : 60438

قم|مردم تمایل چندانی به استفاده از خدمات دولت الکترونیک ندارند

قم|مردم تمایل چندانی به استفاده از خدمات دولت الکترونیک ندارند

قم|مردم تمایل چندانی به استفاده از خدمات دولت الکترونیک ندارند

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم گفت: مردم، تمایل چندانی به استفاده از خدمات دولت الکترونیک ندارند و از این طرح، استقبال چندانی نمی‌کنند.

قم|مردم تمایل چندانی به استفاده از خدمات دولت الکترونیک ندارند – اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید رضا موسوی امروز در جلسه راهبری مدیریت و دولت الکترونیک در سالن کرامت استانداری اظهار داشت: خدمات غیرحضوری بسیاری از فرآیندهای اداری را تسهیل می‌کند و سبب کاهش هزینه‌ها می‌شود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم افزود: توسعه دولت الکترونیک در سطح استان قم امری مهم و ضروری است، اما مردم، تمایل چندانی به استفاده از خدمات دولت الکترونیک ندارند و از این طرح، استقبال چندانی نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: باید عدم استقبال مردم از خدمات دولت الکترونیک، آسیب‌شناسی شود تا بتوان نقاط ضعف آن را احصاء و رفع کرد، ضمن اینکه در مسیر توسعه دولت الکترونیک، نیاز به فرهنگ‌سازی نیز داریم.

موسوی خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیت‌های مهم که می‌تواند در توسعه خدمات الکترونیک مؤثر باشد، مشارکت دفاتر پیشخوان با دستگاه‌های اجرایی است.

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی باید به معرفی خدمات خود در قالب دولت الکترونیک بپردازند، همچنین باید بتوان به بانک‌های اطلاعاتی ادارات دسترسی داشت، هرچند یکی از موانع جدی، در دسترسی بانک‌های اطلاعاتی است.

جبران کسری بودجه با اجرای دولت الکترونیکامیرحاتمی:‌ کارت ایثار به عنوان سند ملی ایثار در بستر دولت الکترونیک متصل می‌شوداستقرار دولت الکترونیک از بروز هر گونه فساد اداری ممانعت می‌کند

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم افزود: باید بتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه دولت الکترونیک استفاده کنیم، به‌ویژه اعتماد دولت به شرکت‌های فناورانه، سبب رشد اقتصادی و افزایش اشتغال‌ می‌شود.

در ادامه این جلسه اکرم روح‌پرور مدیر دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت استانداری قم با آسیب‌شناسی برخی از مسائل در عدم تحقق دولت الکترونیک عنوان کرد: برخی از مدیران استان قم، نگرش مثبتی در جهت اعتلای فناوری و اطلاعات ندارند و باید ابتدا دیدگاه این مدیران اصلاح شود.

وی بیان کرد: ازنظر زیرساختی با مشکلاتی مواجه هستیم و اهمیت استفاده از خدمات دولت الکترونیک برای مردم به‌خوبی تبیین نشده است.

مدیر دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت استانداری قم خاطرنشان کرد: در حال حاضر 310 دستگاه اجرایی در قم به شبکه دولت متصل شده‌ است اما 136 دستگاه، کد کاربری را دریافت کرده‌اند.

وی عنوان کرد: خدمات الکترونیکی منجر به کاهش هزینه‌ها می‌شود، در سال 98 14 هزار فرم از طریق سیستم الکترونیک در ادارات تبادل شده است، درحالی‌که با روش‌های سنتی باید هزینه‌های زیادی صرف شود.

روح‌پرور در پایان گفت: طرح ملی استانداردسازی آدرس پستی تحت عنوان جی نف نیز در قم اجرایی نشد و با وجود هماهنگی‌های گسترده به‌واسطه اعمال سلیقه ر حوزه فناوری و اطلاعات، متوقف شد.

انتهای پیام/457/ ز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.