تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶
کد خبر : 108706

میزان مصرف چای و قهوه از افطار تا سحر/ مضرات زولبیا و بامیه

میزان مصرف چای و قهوه از افطار تا سحر/ مضرات زولبیا و بامیه

متخصص طب سنتی، در خصوص مصرف چای و قهوه و مضرات زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان توضیحاتی ارائه کرد.

در ماه مبارک رمضان روزه داران از نوشیدن قهوه، نسکافه و چای پررنگ پرهیز کنند یا کمتر استفاده کنند چرا که مصرف آنها باعث تشدید تشنگی در طول روز می‌شود اما چنانچه فردی به خوردن چای عادت دارد بهتر است چای اصیل ایرانی بدون عطر و اسانس و بسیار کمرنگ بنوشد.

این متخصص طب سنتی در مورد بهبود وضعیت گوارش روزه داران نیز تاکید کرد: همچنین به منظور بهبود وضعیت گوارشی در این ماه به روزه داران خوردن زیتون ساده کم نمک یا زیتون پرورده و سبزی خوردن تازه، ریحان، نعناع، برگ ترب، مرزه، جعفری و…، در کنار وعده افطار و سحر توصیه شد که می‌تواند گزینه مناسبی برای بهبود گوارش، رفع یبوست مزاج و پاکسازی معده در بهار باشد.

یارقلی در خصوص مضرات مصرف شیرینی جات به خصوص زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان نیز گفت: این مواد با ارزش

غذایی کم،قند و چربی بالا، دیر هضم و پرکالری است که مصرف آنها در ماه مبارک رمضان نه تنها نفعی به بدن نمی‌رساند

بلکه منجر به چاقی،تشدید احساس عطش و گرسنگی در طول روز، افزایش قند و چربی خون، مشکلات قلبی و عروقی

و…، می‌شود.

 همچنین مصرف زیاد زولبیا و بامیه باعث ایجاد تشنگی در طول روز می‌شود.

این متخصص طب سنتی گفت: به جای این شیرینی می‌توان از حلواهای سنتی و قندهای طبیعی مانند خرما، توت خشک،

کشمش،شیره انگور، انجیر خشک و…، استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.