میوه ای که سلامت قلب را تا ۱۲۰ سال تضمین می کند
یکی دیگر از خواص سیب، کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی است. یکی از علتهای این موضوع، وجود فیبر محلول در این میوه است که میتواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند. سیب حاوی پلیفنول هم است که تأثیرات آنتیاکسیدانی دارد. بسیاری از این ترکیبات در پوست سیب قرار دارند. یکی از این پلیفنولها «فلاونوئید اپیکاتچین» است که ممکن است فشار خون را کاهش دهد. یک بررسی روی چند مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف زیاد فلانوئید با ۲۰ درصد کاهش احتمال ابتلا به سکته در ارتباط است. فلاونوئیدها میتوانند از طریق کاهش فشار خون، پایین آوردن سطح کلسترول بد (LDL) و عمل کردن بهعنوان آنتیاکسیدان به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کنند. یک مطالعهی دیگر به این نتیجه رسید که سیب به اندازهی بعضی داروها در کاهش مرگومیر ناشی از بیماری قلبی مؤثر است. یک مطالعه هم مصرف میوههایی مثل سیب و گلابی را که گوشت سفید دارند، با کاهش خطر ابتلا به سکته مرتبط دانست. در این مطالعه نشان داد، که مصرف یک و نیم فنجان (۲۵ گرم) سیب، خطر ابتلا به سکته را ۹ درصد کاهش داد.
بخو.انید……
- ۳ شرط برای بازی کردن کریستیانو رونالدو با پیراهن النصر
- فدراسیون جهانی سوپراستار جدید کشتی ایران را معرفی کرد
- روایت وال استریت ژورنال از تحکیم روابط ایران و روسیه و هراس آمریکا
- افزایش ۱۰ درصدی حقوق بازنشستگان تا سقف ۱۰ میلیون تومان
- معجزه لاغری بااین دو معجون را جدی بگیرید
- درویش: پرسپولیس خانه گل محمدی است
- علی کریمی برای همیشه از ایران رفت؟!
- با مصرف این میوه از پیری زودرس جلوگیری کنید
برچسب ها :آوا البرزخبر ، خطر ابتلا ، دوعدد ، سکته ، سلامت قلب ، سیب ، کاهش فشار خون
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0