تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۴
کد خبر : 124807

میوه ای که سلامت قلب را تا ۱۲۰ سال تضمین می کند

میوه ای که سلامت قلب را تا ۱۲۰ سال تضمین می کند

یکی دیگر از خواص سیب، کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی است. یکی از علت‌های این موضوع، وجود فیبر محلول در این میوه است که می‌تواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند. سیب حاوی پلی‌فنول هم است که تأثیرات آنتی‌اکسیدانی دارد. بسیاری از این ترکیبات در پوست سیب قرار دارند. یکی از این پلی‌فنول‌ها «فلاونوئید اپی‌کاتچین» است که ممکن است فشار خون را کاهش دهد. یک بررسی روی چند مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف زیاد فلانوئید با ۲۰ درصد کاهش احتمال ابتلا به سکته در ارتباط است. فلاونوئیدها می‌توانند از طریق کاهش فشار خون، پایین آوردن سطح کلسترول بد (LDL) و عمل کردن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کنند. یک مطالعه‌ی دیگر به این نتیجه رسید که سیب به اندازه‌ی بعضی داروها در کاهش مرگ‌ومیر‌ ناشی از بیماری قلبی مؤثر است. یک مطالعه هم مصرف میوه‌هایی مثل سیب و گلابی را که گوشت سفید دارند، با کاهش خطر ابتلا به سکته مرتبط دانست. در این مطالعه نشان داد، که مصرف یک و نیم فنجان (۲۵ گرم) سیب، خطر ابتلا به سکته را ۹ درصد کاهش داد.

بخو.انید……
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.