میوه های کپک زده سمی هستند/ ماجرای کرم داخل گیلاس
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: کرمهای داخل گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند،
بنابراین مصرف تصادفی آنها برای سلامت خطری ندارد.
گلبن سهراب، با اشاره به اینکه چندین گونه مگس مختلف از آفتهای میوه گیلاس محسوب میشوند، اظهار کرد: این
مگسها از مگسهای خونی کوچکتر هستند و تخمهای آنها زیر پوست گیلاس قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه معمولاً در هر گیلاس فقط یک تخم گذاشته میشود که بین ۵ تا ۸ روز به لارو یا همان کرم تبدیل
میشود، افزود: این کرمهای کوچک به یک سمت هسته میروند که فرآیند آن بین ۱۰ روز طول میکشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: اگر از حشره کشهای مناسب استفاده نشود
در بیشتر باغها بیش از ۷۰ درصد گیلاسها آلوده به کرم هستند.
سهراب ادامه داد: کرمهای داخل میوه گیلاس سمی نیستند و نمیتوانند در بدن انسان زنده بمانند بنابراین مصرف تصادفی
آنها هیچ خطری برای سلامت ندارد.
سهراب، همچنین درباره کپکهای خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو میشوند نیز توضیح داد: انواع کپکها و قارچهایی
که وارد هسته هلو شده و موجب تغییر رنگ آن میشوند میتوانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند.
وی افزود: معمولاً میوههایی که روی درخت دچار کپک زدگی میشوند به این دلیل که در حال اتصال با شاخه شکافهای عمیقی
دارند، مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپکها، قارچها و باکتریها هستند.
بیشتربخوانید:
برچسب ها :آفت های میوه ، آوا البرزخبر ، قارچ ها ، کپک ، کرم ها ، گیلاس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0