تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
کد خبر : 56714

چند راهکار کاربردی برای افراد مبتلا به «وسواس» در همه گیری ویروس کرونا

چند راهکار کاربردی برای افراد مبتلا به «وسواس» در همه گیری ویروس کرونا

چند راهکار کاربردی برای افراد مبتلا به «وسواس» در همه گیری ویروس کرونا

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راهکارهایی برای افراد مبتلا به «وسواس» در همه گیری ویروس کرونا ارائه کرد.

چند راهکار کاربردی برای افراد مبتلا به «وسواس» در همه گیری ویروس کرونا – اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علی اسدی با بیان اینکه با شیوع ویروس جدید کرونا، اغلب افراد، اضطراب را تجربه می‌کنند و این مختص افراد مبتلا به وسواس نیست اما این افراد ممکن است، واکنش شدیدتر و یا اضطراب بیشتری را تجربه کنند، اظهار کرد: اگر کسی چنین شرایطی دارد باید بداند او تنها نیست. طبیعی است که همه میزانی از اضطراب را داشته باشیم. به خود بگویید «من ممکن است اضطراب زیادی داشته باشم و در این شرایط طبیعی است» یا «واقعا شرایط سختی برای همه ما است».

وی افزود: توجه کنید که چه چیزی شروع کننده «تمیزکردن و شستن» است؟ آیا شستشو را برای رعایت توصیه‌های پیشگیرانه انجام می‌دهید؟ یا برای رهایی از افکار مزاحم و اضطراب؟ در این شرایط کارهای توصیه شده را انجام دهید نه بیشتر نه کمتر و سعی کنید به افکار وسواسی توجه نکنید. وقتی به توصیه‌های ارائه شده عمل کردید به خود بگویید «کافی است». اگر فکرهایی دارید مانند اینکه «آیا درست انجام دادم؟»، «مدت شستن دستم کافی بود؟» سعی کنید آنها را کنار بگذارید.

اسدی در ادامه توضیح داد: اخبار را تنها یک بار در روز از منبع معتبر پیگیری کنید؛ از چک کردن مکرر اخبار و خواندن مکرر مطالبی در مورد ویروس خودداری کنید. میزان خطر را بیش از آنچه هست تخمین نزنید. درست است ابتلا به ویروس کرونا نگران‌کننده است اما تعداد زیادی از افراد مبتلا، علایم خفیف و متوسط دارند.

وی بیان کرد: سعی کنید روی موضوع کرونا و نگرانی‌های آن کمتر تمرکز کنید و خودتان را با کارهای دیگری سرگرم کنید. به «اکنون» و «اینجا» تمرکز کنید. در حال حاضر و اینجا همه چیز برای من مناسب است. دائم فکر نکنید چه اتفاقی در آینده خواهد افتاد؟

معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت تصریح کرد: سعی کنید عدم قطعیت را بپذیرید. اضطراب ریشه در عدم تحمل ابهام دارد. شما ویروس را نمی‌بینید و نمی‌توانید 100 درصد مطمئن شوید همه چیز امن است. به هر حال ما همه چیز را نمی‌توانیم کنترل کنیم.

اسدی با اشاره به اینکه در صورت آزار دهنده بودن علایم و ادامه دار بودن آن، اگر با وجود به کارگیری روش‌های خودمراقبتی نتوانستید عملکرد روزمره خود را حفظ کنید با پزشک، روانشناس، یا روانپزشک مشورت کنید، گفت: در حال حاضر بسیاری از خدمات درمانی به صورت آنلاین و تلفنی ارائه می‌شوند.

نگهداری اجساد قربانیان آمریکایی کرونا در اتاق بیمارستان به جای سردخانه + تصاویربودجه 500 میلیارد تومانی صندوق نوآوری برای حمایت از فعالیتهای مقابله با کروناآخرین آمار کرونا در کشور|48129 بهبودیافته و4683 جان‌‌باخته/ تعداد فوتی‌های روزانه دو رقمی شدتشریح فعالیتهای معاونت گردشگری در بحران کرونایادداشت|چرا ایران در مقابله با کرونا موفق تر عمل کرده است؟پژوهش‌ها در حوزه مبارزه با کرونا حمایت می‌شودنامه دکتر مرندی به مراجع عظام تقلید و مسئولین در مورد روزه در شرائط کرونایی+متن نامهسازمان جهانی بهداشت: قدرت کشندگی ویروس کرونا 10 برابر بیشتر از آنفلوآنزا N1H1

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.