چگونه از آلودهشدن غذا به ویروس کرونا جلوگیری کنیم؟
چگونه از آلودهشدن غذا به ویروس کرونا جلوگیری کنیم؟
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی با بیان اینکه ویروس کرونا در صورت اعمال دمای کافی از بین میرود، مدت زمان مورد نیاز برای از بین رفتن ویروس در غذا را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر سید هدایت حسینی، استاد گروه علوم و صنایع غذایی انستیتوی تحقیقات تغذیهای کشور در خصوص انتقال ویروس کرونا از طریق غذا اظهار کرد: بر اساس آخرین منابع معتبر علمی، ویروس کرونا در صورت اعمال دما و زمان کافی در هنگام پخت مواد غذایی بهطور کامل از بین میرود.
وی با اشاره به گزارشهای علمی موجود در حوزه ایمنی موادغذایی افزود: ویروس کرونا در دمای 56 درجه سانتیگراد طی مدت 30 دقیقه از بین میرود و برای نابودی این ویروس در دمای 70 درجه سانتیگراد حداقل 5 دقیقه زمان لازم است.
حسینی ادامه داد: هر چقدر میزان چربی و پروتئین در یک ماده غذایی بیشتر باشد، با توجه به اثر حفاظتی این مواد از ویروس، دمای بالاتری برای از بین بردن ویروس در زمان سالمسازی حرارتی لازم است؛ بنابراین توصیه میشود در زمان پخت مواد غذایی حتما از دمای بالاتر از 70 درجه سانتیگراد و حداقل زمان 5 دقیقه حرارت استفاده شود.
افزایش سطح ایمنی بدن با چند توصیه ساده تغذیهای/ منابع غنی ویتامینها در چه موادی نهفتهاند؟مصرف خودسرانه مکملها باعث تضعیف سیستم ایمنی میشود/ لزوم پوشش بیمهای خدمات تغذیهایبایدها و نبایدهای "تغذیهای" برای مقابله با کروناکاهش مدت زمان بستری و هزینههای درمان با تغذیه سالم/ کمتوجهی به ظرفیت فارغالتحصیلان رشته تغذیه در کارهای بالینی24درصد بیماران بستری دچار سوءتغذیهاند
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0