گوشت گیاهی دانشگاه تهران دو سال دیگر وارد بازار میشود
رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران از تولید گوشت با منشا گیاهی در گروه شیلات و صنایع غذایی این دانشگاه خبر داد.
سید حسین گلدانساز در گفت و گو با ایسنا، گفت: ۱۷۰ هکتار مزرعه متعلق به پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران داریم که فعالیتهای مختلف کشاورزی، دامپروری، گیاهان دارویی، تولید عسل و… در آن انجام میشود.
وی همچنین به تنوع بالای گیاهان دارویی در کشور اشاره کرد که پتانسیلهای خوبی ایجاد کرده و در مجموعه پردیس کشاورری نیز اقدامات خوبی در این زمینه در حال انجام است.
وی افزود: چگونگی استفاده از کودهای شیمیایی و سموم معضل کنونی است که استفاده به اندازه از آنها در میان باغداران و
کشاورزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
گلدانساز به اهمیت خاک در کشاورزی اشاره کرده و گفت: اگر خاک مناسب باشد آب را در خود نگه می دارد. اکنون در دنیا و
کشور ما مدیریت پایدار خاک و کشاورزی حفاظتی مطرح است.
وی افزود: نکته مهم اینکه بذر برخی گیاهان هیبرید چون خیار و گوجه با کیفیت که توان رقابت با بذرهای دنیا را داشته باشد
به ۸ تا۱۰ سال تحقیقات نیاز داردکه تولید این بذور را شروع کرده ایم ولی هنوز به مرحله عرضه به بازار نرسیده است.
وی ادامه داد: امسال کشت تست آن انجام شده و از سال آینده این بذور وارد کشور می شود. امیدواریم در سالهای آتی بذور هیبرید را هم وارد بازار کنیم.. در گروه شیلات نیز با برخی جلبکها اینکار در حال انجام است. این اقدام بسیار ارزشمند است و امیدواریم با مشارکت بخش خصوصی در یک تا دو سال آینده شاهد تولید انبوه گوشت با منشا گیاهی باشیم. با اینکار حداقل بخشی از نیاز پروتئین کشور تامین میشود.
وی تامین خوراک دام را یکی از مشکلات دامپروریها دانست و گفت: در دنیا برخی حشرات یا لاروها را پرورش می دهند که
برای تغذیه طیور وماهی ودام استفاده میشود. به این صورت پروتئین مناسب خوراک دامها تولید میشود.
بخوانید…..
برچسب ها :دانشگاه تهران ، گلدانساز ، گوشت گیاهی ، منابع طبیعی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0