60 درصد انگور استان همدان در ملایر تولید میشود
۶۰ درصد انگور استان همدان در ملایر تولید میشود
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان از اجرای طرح «فراز» برای بازدهی بیشتر تاکستانها خبر داد و گفت: همدان از نظر تولید اانگور جایگاه دوم کشور را دارد و افزایش کیفیت و کمیت این محصول در رونق صادرات آن مؤثر است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حجتالله شهبازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کشمش از محصولات مهم در حوزه کشاورزی استان به شمار میرود و همدان با تولید بیش از 40 هزار تن کشمش در سال، جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: تولید سرانه انگور در جهان 10 و در ایران 45 کیلوگرم بوده، اما در استان همدان 235 کیلوگرم است که نشان از اهمیت این محصول برای استان داشته و بخش زیادی از این محصول در ملایر تولید میشود.
شهبازی، انگور را مهمترین محصول کشاورزی شهر ملایر عنوان کرد و گفت: سالیانه 250 هزار تن محصول از تاکستانهای این شهر برداشت میشود و با داشتن 10 هزار و 570 هکتار سطح زیر کشت، 49 درصد مساحت زیر کشت این محصول در استان را به خود اختصاص داده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی همدان بیان کرد: از نظر تولید هم 60 درصد تولید انگور در استان مربوط به ملایر بوده و قطب تولید این محصول در استان به شمار میرود.
برداشت انگور و تولید کشمش در ملایرتاکستانهای ملایر مستعد کاشت ایستاده انگور
شهبازی اعلام کرد: استان همدان با 21 هزار و 500 هکتار سطح زیر کشت، 8.6 درصد تولید اانگور در کشور را به خود اختصاص داده و با تولید 400 هزار تن در سال پس از استان فارس، جایگاه دوم کشور را دارد.
وی گفت: با توجه به اهمیت تولید انگور در حوزه کشاورزی استان، بهبود کمی و کیفی تولید این محصول با اجرای طرح «فراز» در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته و هدف از این کار، تغییر روش کاشت انگور از روش معمول «خوابیده» به ایستاده یا داربستی است.
شهبازی با بیان اینکه طرح «فراز» بهبود روش کاشت انگور و بازدهی بیشتر را دنبال میکند، تصریح کرد: با بهبود کیفیت و کمیت انگور، امکان صادرات این محصول و درآمدزایی برای باغداران هم بیشتر میشود.
انتهای پیام/744/ ت
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0