منبع گیاهی آهن و فولیک اسید را بشناسید

اسفناج گیاهی بسیار مفید و سرشار از آهن است. ترکیبات جدیدی به نام روبیس کولین در اسفناج گزارش شده است که منبع فولیک اسید یا ویتامین B ۹ وجود دارند. انجمن کشاورزی آمریکا نشان داده است که در ۱۸۰ گرم اسفناج پخته ۴۳/۶ میلی گرم آهن وجود دارد در حالی که یک همبرگر آماده حداکثر حاوی ۴۲/۴ میلی گرم آهن است. اما نکته مهم این است که ارزش غذایی آهن به جذب آن است.
در صورتی که منابع آهن همراه ویتامین C و یا فیبر و الیاف گیاهی مصرف شوند جذب آن افزایش مییابد. از آنجاکه اسفناج حاوی مقدار زیادی اگزالات است با آهن تولید اگزالات آهن نموده، باعث جلوگیری از جذب آن در بدن میشود. در مطالعاتی مشخص شد که مقدار زیاد اگزالات آهن بدن را کم می کند.
میزان اگزالات زیاد میتواند باعث ایجاد سنگ کلیه گردد. این اگزالات با کلسیم موجود در اسفناج نیز تولید اگزالات کلسیم کرده باعث کاهش جذب کلسیم میگردد.
و علی رغم بالا بودن درصد کلسیم این گیاه بدن حدود ۵ درصد آن را میتواند جذب کند. اسفناج نباید به کودکان زیر چهار ماه داده شود. نگهداری طولانی آن چه تازه و چه پخته شده باعث تبدیل نیتراتهای موجود در آن به نیتریت می شود که مضر است.

بخوانید…
- تأثیر ورزش بر ترمیم سلولهای بنیادی
- عملیات عمرانی خیابان طالقانی غربی به پایان رسید
- این افراد نباید موز بخورند
- انفجار کپسول اکسیژن در بیمارستان کرج صحت ندارد
- رونمایی از اولین خرید بزرگ استقلال
- رفع مشکل آبگرفتگی زیرگذر حسین آباد
- تصویب ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای کارگاههای صنایعدستی گلستانک
- تصویب سند طرح جامع مدیریت پسماند
- نمایشگاه صنایع دستی کارآفرینان بانو در محمدشهر
- کیانوش رستمی المپیک را از دست داد
- چین بالاترین سرمایه گذار در انرژیهای نوین
- همت و تلاش باغدار البرزی در شهر شکوفههای گیلاس
- مسمومیتهای ناشی از الکل به تهران هم رسید
- با این راهکار از ابتلاء به بیماری وبا پیشگیری کنید
- الهلال پس از آلگری به سراغ اسپالتی رفت
- مانور عملیاتی آتشنشانان کرج در آزادراه همت
- آزادی یک محکوم به قصاص نفس در کرج پس از 9 سال حبس در هفته قوه قضائیه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0