تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
کد خبر : 147775

آیا کیک برنجی یک میان وعده سالم است؟

آیا کیک برنجی یک میان وعده سالم است؟

این روزها یکی از تنقلات مصرفی برای افرادی که در حال کاهش وزن هستند کیک برنجی یا rice cake است که بهتر است اطلاعات بیشتری در مورد این میان وعده بدانید.

حسین تقی زاده بیلندی کارشناس تغذیه در این باره معتقد است:

کیک برنجی اساساً بدون چربی بوده و حاوی کالری، فیبر و پروتئین کمی است، بنابراین مصرف کیک برنجی با منابع غذایی پروتئین و فیبری می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند.

او می گوید:

کیک‌های برنجی که از برنج پف‌کرده به‌صورت کیک فشرده تهیه می‌شوند، اغلب به عنوان جایگزین کم کالری برای نان و کراکر مصرف می‌شوند.

در حالی که انواع طعم‌دار آن موجود است، ابتدایی‌ترین نوع آن فقط از برنج و گاهی نمک ساخته می‌شود.

همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، آنها به تنهایی طعم مطلوب و دوست داشتنی ندارد.

میزان سدیم آنها ممکن است متفاوت باشد. اگر مراقب میزان مصرف نمک خود هستید، سدیم موجود در کیک برنجی خود را بررسی کنید.

به خاطر داشته باشید که این اطلاعات تغذیه فقط برای کیک برنجی ساده است.

انواع طعم دار اغلب حاوی قندهای اضافه و سایر مواد هستند.

این کیک، اگرچه می‌تواند یک میان‌وعده خوشمزه و خوش‌طعم باشد، اما به تنهایی به عنوان یک گزینه سالم برای مصرف نمی‌تواند باشد.

توجه به ترکیبات غذایی دیگر و ترکیب آن با منابع پروتئینی و فیبری می‌تواند کمک کننده باشد تا اثرات منفی آن بر سلامتی کاهش یابد و مصرف آن به حداقل برسد.

منبع: بهداشت نیوز

بخوانید…
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.