ماده ای برای ثابت نگه داشتن سطح قند خون
یکی از مواد غذایی سنتی ایرانی و در عین حال مغذّی و بسیار ارزشمند وبرای کاهش قند خون بارداری مفید است.
بلغور یکی از مواد غذایی سنتی ایرانی و در عین حال مغذّی و بسیار ارزشمند است، برای کاهش قند خون بارداری میتوان بلغور را در برنامه غذایی دوران بارداری گنجاند, دو نوع بلغور موجود است؛ بلغوری که از گندم با پوست تهیه میشود و بلغوری که با گندم سفید کرده و بدون پوست، فراوری میشود؛ بلغور مفید همان بلغور با پوست است.
نقش بلغور گندم در ثابت نگهداشتن سطح قند خون
سودابه بیوس؛ کارشناس مامایی و متخصص طب سنتی معتقد است: نشاستهای که در بلغور وجود دارد خیلی آهستهتر از گلوکز و به تدریج در جریان هضم بصورت قند قابل جذب درآمده و وارد گردش خون میشود که این کار نه فقط به ثابت نگهداشتن سطح قند خون کمک میکند بلکه برای اشخاص مبتلا به دیابت نیز خیلی مهم است و میتواند نقش مؤثّری نیز در کاهش خطر برای قلب آنان داشته باشد.
وجود فیبر در بلغور به دفع روزانه کمک میکند
وی اضافه کرد: خواص مهم بلغور ناشی از وجود فیبر غیرقابل حل در آن است که این نوع فیبر در مجاری هاضمه و در
رودهها شکسته و جذب نمیشود بلکه در روده میماند و آب زیادی جذب میکند و در نتیجه مدفوع حجیم تر و سنگین تر شده و راحتتر در رودهها حرکت میکند و آسانتر و سریعتر نیز دفع میشود و دفع مناسب روزانه عامل مهمی برای کاهش میزان قند بارداری است, دمی بلغور و سالاد تبوله که یک سالاد لبنانی است، از غذاهایی هستند که مناسب دیابت بارداری است
بیشتربخوانید:
برچسب ها :بلغور ، ثابت نگه داشتن ، فیبر ، قندخون ، ماده ای
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0