تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۸
کد خبر : 144314

نکته‌های مهمی درباره کنسرو ماهی که خوب است بدانید

نکته‌های مهمی درباره کنسرو ماهی که خوب است بدانید
تمام کنسروها و همچنین کنسرو ماهی با هر محتوایی را قبل از مصرف باید بجوشانید.
زهرا یاری،دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عضو هیأت علمی گروه تحقیقات انستیتو تغذیه گفت:
کنسروها در حین فرآیند کنسروسازی تحت حرارت بالا قرار می گیرتد و به روش خلا بسته‌بندی می‌شوند.
کنسرو باید در مکانی دور از گرما و نور مستقیم خورشید نگهداری شود.
به گفته وی با توجه به فرایند کنسروسازی، امکان رشد باکتری در کنسروها تقریباً نزدیک به صفر است؛ مگر آنکه کنسروسازی به درستی انجام نشود یا بقیه شرایط نگهداری کنسرو را رعایت نکنند.

وی خاطرنشان کرد:

کنسروها باید در مکانی دور از گرما و نور مستقیم خورشید نگهداری شوند و حتما قبل از مصرف باید حداقل ۲۰ دقیقه روی حرارت باشند.

گرچه جوشاندن کنسرو به منزله از بین رفتن تمام باکتری های احتمالی آن نیست.

این عضو هیأت علمی دانشگاه گفت:

کنسروها را پس از باز شدن نباید بیش از دو روز در یخچال نگهداری کرد.

او کنسرو ماهی را بستر مناسبی برای تکثیر باکتری‌های هوازی برشمرد و یادآور شد که نگهداری از کنسرو باز تا مدت زمان محدودی امکان پذیر است.

کنسروها را پس از باز شدن نباید بیش از دو روز در یخچال نگهداری کرد و در صورت نیاز به نگهداری در یخچال حتما باید محتویات آن را به ظرف شیشه‌ای با در بسته و محکم منتقل کرد.

حداکثر تا دو ساعت می توان کنسرو ماهی در باز  را در دمای محیط نگه داشت.

یاری در صورت عدم دسترسی به یخچال به افراد، توصیه کرد:

حداکثر تا دو ساعت می توان کنسرو ماهی باز را در دمای محیط نگه داشت؛ آن هم به شرطی که هوا خیلی گرم نباشد؛

زیرا گرمای زیاد احتمال فساد و مسمومیت غذایی را افزایش می‌دهد.

منبع: بهداشت نیوز

بخوانید…

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.