تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷
کد خبر : 124903

پایان بیماری قند خون با مصرف این میوه امکان پذیر شد

پایان بیماری قند خون با مصرف این میوه امکان پذیر شد

نارگیل دارای کربوهیدرات کم و فیبر و چربی بالا است بنابراین می‌تواند برای کنترل قند خون مفید باشد. یک بررسی حتی نشان داد که مصرف نارگیل میتواند به کاهش سطح قند خون کمک کند، که این خاصیت ممکن است به دلیل خواص ضد التهابی و محتوای آنتی اکسیدانی آن باشد. محتوای فیبر بالای گوشت نارگیل همچنین می‌تواند به کند شدن هضم کمک کند و به طور بالقوه مقاومت به انسولین را بهبود بخشد؛ کاهش مقاومت به انسولین باعث تنظیم سطح قند خون افراد می‌شود.

بخوانید…..
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.