هشدار ! این ویتامین را حتما بخورید
ویتامین ها ترکیبات آلی هستند که به مقدار کم موردنیاز بدن هستند و در متابولیسم ترکیبات مختلف نقش مهمی دارد. ویتامین ها برخلاف پروتئین ها، لپیدها و کربوهیدرات ها انرژی زا نیستند، اما وجود آنها برای رشد طبیعی و پیشگیری از بیماری ها لازم است.
به گزارش صدآنلاین اکثر حیوانات به جز انسان، میمون، خوکچه هندی، ماهی ها و بلبل قادر به سنتز اسید اسکوربیک در بدن هستند و این سنتز در کبد انجام می شود. اما انسان به علت نداشتن آنزیم های ضروری به منابع غذایی متکی است.
اهمیت مصرف ویتامین C در سلامت
در تکنولوژی صنایع غذایی ویتامین C کاربردهای زیر را دارد: به عنوان آنتی اکسیدان · بهبود دهنده در آرد
پایدار کننده رنگ در گوشت های فرآوری شده · عامل جلوگیری کننده از قهوه ای شدن آنزیمی
منابع غذایی ویتامین C
فرآورده های حیوانی، منابع چندان غنی برای ویتامین C نیست و تنها جگر و شیر حاوی این است. غنی ترین منابع گیاهی، گل کلم، اسفناج، کیوی، پرتقال و مرکبات دیگر، توت فرنگی و جعفری است. در گیاهان ممکن است بسته به بخش های مختلف گیاه، مرحله رشد و نمو و فصل سال، غلظت ویتامین C متفاوت باشد.
نقش ویتامین C در بدن
· شرکت در سنتز مواد زمینه بافت پیوندی:
ماده زمینه ای بافت پیوندی از اجزای پرتئین (کلاژن) و کربوهیدراتی تشکیل شده است. ویتامین C در سنتز ماده زمینه ای نقش مهم دارد.
· در تشکیل عاج دندان و استخوان های دراز· ویتامین C برای تولید سلول های طبیعی عاج دندان ضروری است.
· سنتز انتقال دهنده های عصبی
بخوانید….
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0